- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
válasz
TheProb
üzenetére
sajnos ez nem meglepo, azert hazank nem USA

az okokat Newman jol osszefoglalta. anno en a vRA7 ICM-re is fel evet vartam itthon, mire osszejott az a par ember, akikre elinditottak. abban az evben az volt az egyetlen tanfolyam.
a vRA8-at mar live online toltuk, egy angol oktato tartotta, eleg pengen. (akkor meg itthon szerintem nem is indult) -
[Newman]
tag
válasz
TheProb
üzenetére
Sajnos kénytelen vagyok egyik környezetbe feltenni minden újat, mert különben nehezen tudok felelősen válaszolni, mikor arról van szó hogy akármit meg lehet-e csinálni/miért nem megy/ pl. vSphere,NSX-T, Tanzu stb-ben.
vSphere tanfolyamon voltam még egyszer 4.0 idején, majd lejárt elszalasztott megújítás után DCV 6.7 ICM-en. Arrow-ban, Gaál úr szerintem hibátlanul tartotta.
Én úgy látom, hogy a vRA pont olyan téma, hogy azt csinálni kell - mármint nyomkodni - hogy el tudd mondani másnak a lényeget. Ugyanakkor itthon sajnos nem tud eltartani ez a piac annyi oktatót, hogy ők specializálódni tudjanak. Tehát egy cégnél, mondjuk a max két VMware-es oktatónak kell leoktatni úgy AppVolumes-től, Workspace ONE-ig minden elképzelhető tanfolyamot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- LG 24ML600SP IPS Monitor! 1920x1080 / 1ms / FreeSync / 75Hz
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.24-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest