- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fényképen a Poco F7
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cecej
csendes tag
Sziasztok.
Tudnátok nekem segíteni a víz színezésében? (95%deszt.víz 5% glycol) Melyik festék lenne erre a legjobb? Ha esetleg étel festék akkor milyen állagú kéne? Vagy ha esetleg tudja valaki hol lehet Pesten kapni raktárról sima piros festéket azt megköszönném! Vagy ha valaki eladja én meg venném! (Csak piros érdekelne UV-s nem nagyon! )
Köszönöm Üdv.
Rajta, lovasbrigád! félnek-e a katonák? Nem, noha tudja mind, parancsa: botlás! Nem dolguk a felelet, se kérdeni, hogy minek, dolguk ott halni meg, s bár az a völgy a Halál: vágtat a hatszáz.
-
cecej
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #40895 üzenetére
Bocsi nem neked szolt a válasz! Csak már mire észre vetem addigra már késő volt!
Rajta, lovasbrigád! félnek-e a katonák? Nem, noha tudja mind, parancsa: botlás! Nem dolguk a felelet, se kérdeni, hogy minek, dolguk ott halni meg, s bár az a völgy a Halál: vágtat a hatszáz.
-
cecej
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #40893 üzenetére
Igen gondolkoztam vastag radin is! De ha megnézed a képet látod hogy nem fér be nagyobb a kártya miatt!
-
cecej
csendes tag
Most hogy így mondod.. Eszembe juthatott volna... Na pont erről beszéltem ismerkedek még vele... Akkor már csak a csövezést kéne megoldanom! De egyébként talán még egy radit betudok rakni csak nem 240 est hanem egy 120.ast! Csak azt nem tudom hogy lényegében két részre szakított 360-összterületű radiátor ugyan olyan hatást gyakorol e mint egy egyrészes! Ez abból a szempontból lenne jó csak hogy a házban maradna minden!
-
cecej
csendes tag
Sziasztok.
Először is Nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkitől!
Az a gond hogy plusz radit nem tudok hova beszerelni mert egy viszonylag kompakt házban van egy corsair air 240-ben. Még betudnék valóban szerelni ha ITX es lap lenne bene de egy 8 Gene van így elfoglalta a plusz radi helyet! Ez már az újfajta triton aminek a doboza is más mint a régié és ehez már adnak plusz folyadékot nem csak festéket 95% Water (gondolom desztillált.) 5%Glycol ezzel tölteném az ételfesték mellé, (Ez egy az egyben Lepa exlusion 240-es a csomagolás tartalma.) Elvileg a folyás és repedés dolgot is kiküszöbölték! De igazából ez tárgytalan ha azt nézem hogy réz+alu blokk ezek szerint megeszik egymást.. :\
-
cecej
csendes tag
Sziasztok.
Még ismerkedő fázisban vagyok ezzel a vizezéssel így elnézést ha ordenáré nagy fa...ságot kérdezek!
Az lenne a kérdésem hogy vettem raijintek triton core 240mm es radis hűtőt most egy i7 6700k-n csücsül (nincsen ráncigálva a proci) ez idáig rendben is van minden viszont az a kérdés hogy egy ilyen hűtő elbírná ha rákötnék egy GTX 1080-ast.? Tudom-Tudom hogy nem egy izom hűtő de 4 ventivel elég jól tartja a 6700-at.
Mivel nem értek a dolgokhoz nem tudom hogy az a vízpumpa elég lenne a keringtetéshez ami gyárilag van blokkban.(?) Illetve kell e hozzá vennem plusz tartályt esetleg? Illetve annyi még hogy étel festékkel szabad színezni a hűtőfolyadékot? Ha nem akkor ti mit ajánlotok erre a célra?
Nagyon szépen köszönöm! Aki csak fogta fejét elnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik