- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Ja hogy ja. Hát kérem, ez művészet. Ha sok marhaságot írtam: sorry.
By the way: a peltier elemmel mi lesz?
Különben fat bertát nem találom sehol...
És egy kis peltieres-vizes tesztrun-eredményt szabad kapni ide a topikba kedvcsinálónak?
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Alpi.
addikt
válasz Weareus #49452 üzenetére
Ma csak nb hűtésére használtam (meg vga), nem túl látványos ahogy 43-44 fokosan tartja.
Kerestem 2 régebbi képet, ahol lehet látni kb. mit tud.
Elsőn egy 771 quad szerepel. 2 wprime32 run után. A másodikon meg egy 2600K teszt közben.https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
Weareus
addikt
Az rendben van.
Kapható még mostanában valami készre szerelt peltier/víz kombó?
Hány wattos táp kell neki amúgy?Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
válasz TESCO-Zsömle #49455 üzenetére
Lehet.
Jó lesz most még a 7 m MK cső, amit rendeltem hosszabbítónak, mora megy az erkélyre, reggel már 5-8 fokok vannak.Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
carr
őstag
válasz F e Z o #49457 üzenetére
ONHa szeretnék ryzen-re váltani PhenomII X4ről, akkor az alaplaphoz gondolom új leszorítók kellenek...
Van róla infónk, hogy a foglalat körül milyen távolságra vannak a furatok?
Valaki csinált már hasonlót?
A cél az, hogy a meglévő vizet (kínai szivattyú/tartály; Alphacool NexXxoS XP³ Light, +VGA full cover blokk, majd ha kiderül milyen VGA is lesz. ) megtartva, az egész cókmókot lecseréljem.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Laraxior
titán
válasz F e Z o #49457 üzenetére
Kiteszi a gépet is és akkor nincs páralecsapódás.
Elég csak pár hosszabbító kábelt venni a monitornak, billentyűzetnek, egérnek, oszt viszlát.Úgy rémlik mintha lenne itt a fórumon itt olyan akinek a pincében van a gép, és a felette levő szobában használja.
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Tikakukac
titán
válasz Laraxior #49463 üzenetére
Lakótársnak voltak olyan tervei, mert rendszergazdinak tanult, hogy a harmadik szobát nem kiadjuk, hanem ott lesznek a szerverei, nekem a fagyó és hasonlók. Gazdasági okokból elvetettük, cserébe azért csak vett itthonra szervereket aztán vüüüüüüüüüüüüü volt rendesen mikor megindultak a ventik.
Jó dolog az infós élet, na, vannak elsődleges gondjaik az embernekA fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Laraxior
titán
válasz Tikakukac #49464 üzenetére
Én meg tudnám csinálni, mert az én szobámban pont csak egy kilépő van, nincsen normális erkély. De most használjam fél évig így a cuccot, utána meg állítsam megint.
Az esőről nem is beszélve Víz, víz, de azért jobb ha én szabályzom.
A téli tuning az oké, de hogy 24/7... Nem látom értelmét. Mondjuk én is voltam fiatal, mindent megadtam volna, hogy többet menjen a gép, de most már inkább bemegyek két nappal többet dolgozni és veszek egy erősebb CPU-t, vagy VGA-t, vagy aminek jobban kellene mennie."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Tikakukac
titán
válasz Laraxior #49465 üzenetére
Valami hasonló, igen, 10 éve azért kicsit én is másképp gondolkoztam, most azért már annyira elvetemült baromságokat nem csinálok. Vagy ha igen, akkor azért szakmailag kicsit felnőttem, aztán kinyílt a világ is mellé és nem születnek olyan torz dolgok, mint a régi Dragon házaimból, amikhez még ma sem lenne elég tudásom meg műhely kapacitásom. Doboz készen van, tényleg csak 2 áteresztőt kéne megcsinálni a gépműhellyel és csákolom, befejeztem
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Weareus
addikt
Urak, aquatuningtól esetleg rendel mostanában valaki?
Beszállnék, mondjuk nekem most csak ennyi kellene,
(sajnos sehol nem lehet már kapni, náluk még van).
[link]Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
válasz DigitXT #49469 üzenetére
Holnaptól lesz.
Todytól jön, mert nála volt az új Asus vizes deszka is, amit akartam.
Nézegettem az oldalát, ez a "tücsökpöcs" pumpa szerelem lett első látásra.
Igen, sajnos a plexitartályos verzió nincs már neki sem, le is vette kérésemre az oldalról, és ezt a verziót már máshol sem kapod meg.
Söt, az egész pumpa kifutó cucc lett.
Nekem csak kísérletezgetni kell, ill ha a low noise változat elég csendes lesz kis fokozaton (ventis pinre lehet dugni és az elég neki ), akkor kap egy kis feladatot egy minikörben.[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
válasz DigitXT #49471 üzenetére
Chillerem biztos nem lesz, peltier lehet, de ennek is a 2 db ek 7970 fc blokk az oka, mert eladhatatlan.
Na meg van cnc-s ismerősöm, ráokosítunk a réz felületre, csinálok egy peltier szendvicset, hátha lesz belőle valami (a kudarcon kívül).Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
-
Weareus
addikt
válasz F e Z o #49474 üzenetére
Tkp. nagyon nem. Itt a hangsúly olyasvalamin van, amit Tikakukac fogalmazott meg jól, hogy kb. "tudomásul kell venni, hogy az agybaj költségekkel jár".
A kísérletező kedv is.
-
Tikakukac
titán
válasz F e Z o #49474 üzenetére
Egy idő után nem azért jönnek a trükkök, mert a vizes rész kevés. Dehogy kevés. 3 ilyen rendszert elvinne az én vizem is röhögve. A gond itt az, hogy nálam legalábbis skalpolás nem akaródzik és alatta fő el a rendszer. Ezért lenne jó minél jobban levinni a vizet vagy leginkább az érintkező rész hőmérsékletét. Utána a többit a víz megoldja, persze.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
jones965
Modder
Der8auer vízhűtéses gépe. Sajnos élőben nem láttam, pedig kint voltam a helyszínen, de aki figyelmes az láthatja az árulkodó jelet a rendszer működő képességéről.
-
nagyúr
-
ViZion
félisten
válasz jones965 #49477 üzenetére
szép ez, de volt egy kis hiba: 1000 eur a lötyi... uhhh.
Mondjuk kevesebbel, csak procira már kevesebb kellene, úgy is brutálisan hűthet.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
jones965
Modder
válasz seniman #49483 üzenetére
Frenky89 jó helyen keresgélt, ugyanis a 79/00 postkód az boot hiba, nem detektálja a vga-t, illetve a cpu is nyűgös,( a dupla 00 cpu detektálási hiba) így ergo nem is működik az oprendszer. FAIL.
VIZion: ez meg a másik, ennyi pénzért már normális hűtést is lehet építeni. De ezek a kiállítások erre valók, hogy megmutassák az érdekességeket. A Caseking-nek egyébként is jól megy a szekér, megvették szőröstül az OCUK-ot is.
[ Szerkesztve ]
-
Thorus
aktív tag
válasz jones965 #49477 üzenetére
Elég jó kis darab. Hát az a 3M Novec folyadék tuti nem olcsó mert ahogy elmondja pont ilyen célokra fejlesztették. 60fokon gázzá válik majd a felső részben a radin lecsapódik mert abban meg csak 35 fokos a víz amit az elsők ventik hűtenek. Elvileg akkor az alaplap meg a belső radi teljesen el van zárva a külvilágtól.
A kézikönyv szerint a 79 CSM Initialization a 00 meg not used.
[ Szerkesztve ]
Az ember annyit ér, amennyit a többiek akarják, hogy érjen.
-
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
Hozzájutottam egy EK-XRES 140 D5 tartály-szivattyú kombóhoz. Azt nézem, hogy a pumpa Lowara márkájú (made in Hungary). (max 30W, 8-24V) Van egy Alphacool VPP655 D5-öm is, azon 37W szerepel.
Érdemben van valami különbség (zaj, teljesítmény, megbízhatóság) a két pumpa között? Mert akkor átszerelem az Alphacoolt.
Köszi, üdv: mad
-
mpierre
veterán
válasz Madn!ght #49492 üzenetére
Mindegyik D5 és idehaza gyártják ezeket. Tehát teljesen mindegy melyiket használod.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
PitLee
őstag
Ezt a szerkezetet próbálta már valaki PC-hez modingolni ?
Lowara TP1 -link -
ViZion
félisten
válasz PitLee #49496 üzenetére
Szvsz ezt nem folyamatos üzemre tervezték, és nem arra, h blokkokon át tolja a vizet. Sztem az l/min értéke botrányosan kevés lenne. Ezenkívül elég nagy és ahogy rákerestem 237 GBP, ami nem szerény... Ennyiből jobb PC megoldások vannak...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
ViZion
félisten
válasz Jim Tonic #49499 üzenetére
De ott nincsenek blokkok, az úgy van megadva...
Phobya DC12-400 -nak 800l/h, Highflow (500-1400l/h)
Meg marha nagy is, de nekem mindegy. Akkor kicsit hozzácsapnék és HMV keringetőt vennék.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest