- Magisk
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Google Pixel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Halee, még csak most ismerkedeka VS-el, de nem értem, miért kellene nekem dataSet? Ha jól látom ez adatbázis. Én meg nem akarok külön adatbázis táblátkat kezelni, mert miért kellene?
Köszönöm a segítséget, de még keresem a megfelelő megoldást, mert ezt a gridet editálnom is kellene tudni
De most nincs időm foglalkozni vele, de utána megnézem a lehetőségeket. -
andriscs
aktív tag
Hi!
Igaz, ott tényleg voltak érthetetlen dolgok, VS berakta a saját kis gondolatait. Módosítottam arra, hogy :
remObject.myEvent += this.clientMethod;
Közben töbekkel konzultálva rájöttünk, hogy mi a hiba. A remoteObject. Mégpedig azért, mert uyge ez felel azért, hogy őt a szerver kliensnek, a kliens szervernek lássa. Emiatt amikor a szerver oldalról kérem le a remoteObejct-et illetve amikor a kliens oldaról, nem ugyanaz az objektum, tehát a szerver felölire nincs felirakozás, tehát ott nincs esemény, mivel a kliens egy másik objektum eseményére iratkozott fel.
Közben rájöttem, hogy mégiscsak fordítva szeretném csinálni, tehát a kliens szól a szervernek, hogy csináljon valamit. Persze így nem biztos, hogy meg tudom csinálni. Esetleg static event-et meg raiseEvent-et használva meg lehetne oldani? -
andriscs
aktív tag
Hi!
Szerintem félreérthető voltam, mert minden kész, csak nem működik. Kb. 10 neten található events tutorial-t néztem át, és elvileg mindet jól csináltam.
Tehát akkor kicsit részketesen a probléma: van egy szerver, egy kliens, és egy remoteobject. A szerver és a kliens látja a remoteobject-et. A remoteobjectben definiáltam az előző eseményt, és annak van raiseEvent metódusa. A szerver megnyomok egy gombot, erre az meghívja a remoteobject raiseEvent metódusát. A kliens, mikor látrejött, feliratkozott már a remoteobject eseményére, és van egy metódusa, ami lefut, ha a remoteobject-en bekövetkezik az esemény.
tehát amiket leírtam, azon felül a kliensben ez van:
RemoteObject remObject = (RemoteObject)Activator.GetObject(typeof(RemoteObjectNS.RemoteObject), ''tcp://localhost:1111/RemoteServer'');
remObject.myEvent += new RemoteObjectNS.RemoteObject.MyEventHandler(clientMethod);
public void clientMethod(object o,MyEventArgs e)
{
MessageBox.Show(''Event raised'');
}
Szóval akkor ez így működhet?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- E-roller topik
- PlayStation 3
- Magisk
- Suzuki topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Videó stream letöltése
- Monitor hiba topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest