- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Halee, még csak most ismerkedeka VS-el, de nem értem, miért kellene nekem dataSet? Ha jól látom ez adatbázis. Én meg nem akarok külön adatbázis táblátkat kezelni, mert miért kellene?
Köszönöm a segítséget, de még keresem a megfelelő megoldást, mert ezt a gridet editálnom is kellene tudni
De most nincs időm foglalkozni vele, de utána megnézem a lehetőségeket. -
andriscs
aktív tag
Hi!
Igaz, ott tényleg voltak érthetetlen dolgok, VS berakta a saját kis gondolatait. Módosítottam arra, hogy :
remObject.myEvent += this.clientMethod;
Közben töbekkel konzultálva rájöttünk, hogy mi a hiba. A remoteObject. Mégpedig azért, mert uyge ez felel azért, hogy őt a szerver kliensnek, a kliens szervernek lássa. Emiatt amikor a szerver oldalról kérem le a remoteObejct-et illetve amikor a kliens oldaról, nem ugyanaz az objektum, tehát a szerver felölire nincs felirakozás, tehát ott nincs esemény, mivel a kliens egy másik objektum eseményére iratkozott fel.
Közben rájöttem, hogy mégiscsak fordítva szeretném csinálni, tehát a kliens szól a szervernek, hogy csináljon valamit. Persze így nem biztos, hogy meg tudom csinálni. Esetleg static event-et meg raiseEvent-et használva meg lehetne oldani? -
andriscs
aktív tag
Hi!
Szerintem félreérthető voltam, mert minden kész, csak nem működik. Kb. 10 neten található events tutorial-t néztem át, és elvileg mindet jól csináltam.
Tehát akkor kicsit részketesen a probléma: van egy szerver, egy kliens, és egy remoteobject. A szerver és a kliens látja a remoteobject-et. A remoteobjectben definiáltam az előző eseményt, és annak van raiseEvent metódusa. A szerver megnyomok egy gombot, erre az meghívja a remoteobject raiseEvent metódusát. A kliens, mikor látrejött, feliratkozott már a remoteobject eseményére, és van egy metódusa, ami lefut, ha a remoteobject-en bekövetkezik az esemény.
tehát amiket leírtam, azon felül a kliensben ez van:
RemoteObject remObject = (RemoteObject)Activator.GetObject(typeof(RemoteObjectNS.RemoteObject), ''tcp://localhost:1111/RemoteServer'');
remObject.myEvent += new RemoteObjectNS.RemoteObject.MyEventHandler(clientMethod);
public void clientMethod(object o,MyEventArgs e)
{
MessageBox.Show(''Event raised'');
}
Szóval akkor ez így működhet?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- BestBuy topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Filmvilág
- Saab, Volvo topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest