Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
sztanozs
üzenetére
Szia!
Köszönet! Tényleg, igazad volt!
A tipped alapján csekkoltam az XML-t a VBA Referenciákban.Ez látható alapból:

Ha az XML 6.0-ás verzióvól kiveszem a pipát, és berakom a 3.0-ás XML-t, akkor már működik, nincs hibaüzenet.
Neten keresve ezt és ezt találtam, ami ide vonatkozik.
"On the other hand Microsoft XML, v3.0 exposes DomDocument, DomDocument26 and DomDocument30; version is 6.30.8250.0
With other versions of Windows, like 7 and XP, both msxml3.dll and msxml6.dll expose DomDocument, DomDocument30 and DomDocument60, among others."
Ha jól értem, kétféle megoldás lehet?
1) A referenciát átírni XML 3.0-ra minden ilyen Excel fájlban? De ez hosszú távon, lehet hogy nem célravezető.
2) A DomDocument interface-t átírni olyanra hogy msxml6.dll-tal is kompatiblis legyen?Olyanra kellene megírni, hogy Win7 gépeken is fusson és kvázi (a userek számára) visszafelé is kompatibilis legyen.
Köszönet!
2)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi