Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Sziasztok!
Egy újabb problémával találtam szemben magamat.
A probléma az lenne, hogy egy excel dokumentumot úgy akarok megnyitni, hogy egyből a userform jelenjen meg, viszont (mivel ez nem túl nagy) a háttérben maga az extel tábla ne is látszódjon.
A googliban kutakodva meg is találtam amire szükségem van, de sajnos nem egészen úgy történik minden ahogyan én szeretném.
Már több megoldással is próbálkoztam de eddig csak félsikert értem el mindegyikkel.
1.Private Sub Workbook_Open()
Application.WindowState = xlMinimized
UserForm1.Show
End SubEbben az esetben a munkafüzet megnyitásakor az valóban a tálcára kerül, viszont a userform-al együtt.
2.
Private Sub CommandButton1_Click()
Application.WindowState = xlMinimized
UserForm1.Show
End SubEllenben ha egy úgy van megcsinálva, hogy a munkafüzetben van egy gomb, amihez ugyan ez a kód van beírva, akkor a gombnyomásra úgy működik ahogyan kell.
Csak ugye pont ezt szeretném elkerülni, mert semmi szükség még egy felesleges gombnyomásra.-----------------
Próbáltam már magából a userform initializálásból megcsinálni, de az eredmény ugyan az mint a 2. esetben.
Próbáltam már a userform initializálásból meghívni a kattintást, de az nem tetszett neki.
Próbáltam már az első programkódot megcserélni, azaz előbb nyitni a userformot aztán minimalizálni, de ekkor nem történik semmi.
Próbáltam már az első verzió után valahogyan aktiválni a munkafüzetet, de ez sem sikerült.Van esetleg valakinek valami használható megoldása?
------------------
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy valahogyan ki lehet e nyerni, hogy az altív munkafüzeten kívül van e még nyitva másiki munkafüzet?
Kérdezem ezt azért, mert mondjuk egy kilépés gombnál akkor le tudnám vezérelni, hogy csak az aktív munkafüzetet zárja e be, vagy az egész excelt.
Így elkerülhető lenne, hogy a felhasználónál nyitva lévő (és esetleg mentetlen) más munkafüzetet is bezárjak. (Az application.displayalerts direkt falsra van állítva).Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P15 Gen1, i7-10875H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Philips 43PUS8909 Ambilight 4k HDR 144Hz Gaming TV/monitor (5 hónap garancia)
- Lenovo Thinkpad P15 Gen2, i7-11850H, 32GB/512GB, FHD/IPS, RTX3000 (6GB), garancia!
- Péntekig 84.500 Ft - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi