- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arvist
tag
Találtam egy indiai lapon elég konkrét specifikációt, és árakat mindhárom új NP3 modellhez. Hihetőek ?
[ Szerkesztve ]
-
Kand Úr
csendes tag
Jelenleg is Nothing Phone (1)-et használok. Öröm ránézni, egyedi-igényes külső miközben iPhone szerű minőséget érzel. Sokkal különlegesebb (volt) a többi versenytársnál, a mai telefonok közül a Pixel 9 ami ilyen karakteres. A csupasz Android hihetetlen öröm, nálam már már selling point.
Nekem teljesítménnyel sosem volt gondom, akksi pazar 2 év után is, fotók teljesen korrektek (főkamera szinte minden helyzetben, a többi csak elvétve). Egyszerűen nincs miért váltani, még (2)-re sem. -
Másabb.
Olvasd el a teszteket és el tudod dönteni, hogy számodra van-e értelme vagy nincs.
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
kbyte1024
veterán
Én egy redmi Note 13pro-ról váltottam a CMF-re. Agyonveri minden szinten hidd el
olyan szinten laggmentes a telo hogy csak pislogtam pedig volt/lesz még pár telo a kezembe. Az akuidőről meg csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Az update -ek meg rendszeresen jönnek.
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
haruspex
aktív tag
A 6.5 ös kijelző örömteli lenne.
-
Hordo94
csendes újonc
Egyébként mi értelme ennek a márkának?mivel tud többet mint egy ugyan annyiba kerülő xiaomi,one plus,Samsung … mert ha az árát nézzük mondjuk Phone 2-nek,akkor ugyan ott van kb mint a többi telo,vagy ez szoftveresen jobb mint a xiaomi?
-
válasz
kbyte1024 #15 üzenetére
Ne hasonlítsd a 7s Gen2-est a 7s Gen3-ashoz, mert teljesen más a két SoC.
Az előbbi egy régi felépítésű SoC, míg utóbbi frissebb alapokra épült.
Teljesítményben van 10-15% eltérés összejön, és azért biztosan kijön egy kis különbség, főleg stock közeli alapokon.
Amúgy az említett 7300-assal közel hasonló teljesítményű inkább. De GPU-ban a Snapi jobb. Illetve a 7300-as felépítésileg inkább a Snap 7sGen2-ssel mutat "rokonságot"
Ha már modernebb SoC-t kell mellétenni, akkor 7350 vs. Snap 7s Gen3.
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
kbyte1024
veterán
-
válasz
kbyte1024 #13 üzenetére
Ha a Phone 1 utódjaként nézzük ( ami egy Snap778), akkor ez bőven túlteljesíti már azt is.
Különféle teljesítményszinteket kell lefedniük, arra bőven jó ez a Snapi is.
Így mindenféle modell lesz a kínálatban, az 'a' jelölésű modell(ek) meg amúgy is kicsit az olcsóbb vonalat erősítik.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
bollokcs80 #11 üzenetére
Szerintem a Snapik árai elszálltak a felső kategóriában, így elképzelhető egy Mediatekes modell, mert akkor tudják az árat is alacsonyan tartani.
A Nothing egyelőre még mindig egy jó-jobb ár-érték arányairól híres mobilos cég, na jó persze a küllem is egyedibb.
[ Szerkesztve ]
-
-
kbyte1024
veterán
válasz
Linkin1994 #7 üzenetére
Helyes
ez a snapi 7s gen 3 izé.....hát tartsák meg.
-
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Snapdragon 7s Gen3
( de hopp ez benne is van már a hírben, vagy én néztem el
)
Ez a tippelt lapka az iparági pletykák szerint, és illik is rá az órajel és a clusterek elrendezése.
Teljesítményben az eddigi Nothing Phone 2a és 2a Plus környékén marad.
Jelenleg ilyen telefon a Redmi Note 14 Pro+, ha valakit érdekel az AnTuTu, akkor ott kb 700 ezer körül teljesít.
Ezt a Phone 3-ast nevezhetjük a Phone 1 utódjának szerintem kb.
A Pro verzió pedig majd a Phone 2-est váltja.[ Szerkesztve ]
-
Linkin1994
senior tag
Fix kettő modell lesz ennek a 059-es a kód sorszáma a phone 1-nek 063 a 2-nek meg 065
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
peugeotmate
őstag
Btw szimpatikus az is, hogy nem teljesen alkalmazkodnak minden modelljükkel a teljesen felesleges (és káros) 1 éves frissítési ciklushoz...
meg
-
kbyte1024
veterán
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Nem volt rossz a dimensity lapka se,sőt....
-
bollokcs80
Korrektor
A Pro-ra kíváncsi lennék, a sima 2 nagyon jól sikerült korábban. Ha sikerül belerakni egy jó Snapit, értelmes kamerákkal, vevő is lennék rá.
B.Cs.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Geekbench adatbázisában középkategóriás lapkával tűnt fel egy még be nem mutatott Nothing telefon.
- Gitáros topic
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával