- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
mattheus
őstag
kodek függő, hogy mennyit romlik az mpeg2-ből Avi-ba alakított képminőség? Meglehet azt valahogy csinálni, hogy csak a hangot kódolom át másba? Milyen lehetőségek vanna, hogy minimális legyen a képminőség romlás ?
köszi
[Szerkesztve] -
mattheus
őstag
válasz
Gregorius #22 üzenetére
Sikerült már élvezhető képnagyságba Divx-be tömörítenem, de van egy újjabb gond, hogy a képminőség sokkal, de sokkal rosszabb lett ! :((( 576x480- ból 576x432 csináltam és minőségre kábé olyan volt mint 352x288-as avi capture az eredeti Hauppauge programban. mit kell átállítanom, hogy a képminőség ne romoljon ennyire ?
-
mattheus
őstag
Vki ? :F
-
mattheus
őstag
Nincsen senkinek semmi ötlete a kép nyújtás problémámban ? (#16 és #18)
Esetleg egy másik program, ami a Virtualhoz hasonlóan kezeli a MPEG2-őt és konvertál Divx-be ? -
mattheus
őstag
#16 :F
-
mattheus
őstag
Kerestem fix aspect ratio-ra funkciót, de nem találtam . Vki tudja, hogy hol van ?
Vagy hogy miért nyujthatja a képet a Virtualdobmod ? :F -
mattheus
őstag
Sziasztok!
Virtualdubmod neveztű programot most telepítettem fel, hogy az MPEG2 felvételeimet kisebb méretűvé tömörítsem. Ki is választom a codec-et (Xvid vagy Divx 5.11 ill. a hangot mp3-ba) és megcsinálom az átalakítást, de vmi miatt miután rendben megcsinálta a progi amit kértem, a kapott video sokkal keskenyebb, mint az eredeti volt. Hosszában vmi miatt megnyújtja és nem jövök rá, hogy miért ? Mit rontottam el, illetve mit kell átállítanom ?Egyébként Windvr 3.0 csinálom a capturet.
köszi
Aktív témák
Hirdetés
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon érzékeny lett a használt játékok eladására a Nintendo
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- Milyen notebookot vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest