Hirdetés
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
Aktív témák
-
balu_gsm
csendes tag
A [L]http://chitchat.at.infoseek.co.jp/vmware/[/L] címen találtok egy progit, amivel lehet virtuális floppy-t csinálni.
Image filet pedig a [L]http://www.winimage.com[/L] címről lehet leszedni.
Nekem ment egy-két progival, de azok újabb verzióival 2001, 2002 már nem.
Ha valaki tud még ilyen progiról légyszi írja meg hátha azzal majd megy.
Kulcslemezt is lehet másolni a GRDUW nevű progival. Image filet is tud kezeni, majdnem jobban mint a winimage. -
salazol
őstag
subst, ramdrive.sys, lehet próbálkozni, de van egy rossz hírem.
A legtöbb kulcslemez attól kulcslemez, hogy nem másolható. Általában szándékosan elrontott a fájlszerkezete, azt ellenőrzi a program. A másolt változat (akárhová másolod) már javított szerkezettel lesz. Így igencsak megtörténhet, hogy nincs megoldás. -
azzio
aktív tag
Én is találkoztam olyan programmal, amit pl. csak lemezről lehetett futtatni, de nem volt nálam floppy, a program pedig a vinyón csücsült. A következő módszerhez folyamodtam:
1., Parancssor megnyit
2., subst b: c:programhelye és máris működött a dolog (ezt akár indítópultba is tehetitek)
A subst parancs egyébként egy tetszőleges könyvtár önálló meghajtóként való tükrözésére szolgál. -
randomly
csendes tag
Hello :-)
Csatlakozom az elöttem szolóhoz.
Szintén notebook, szintén floppy nélkül.
Ami néha napján jól jönne.
rand -
balu_gsm
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy laptopot, de nincs benne floppy meghajtó.
Van egy program, kettős könyvelés és az meg csak kulcslemezről indul.
Ha valaki tud olyan programról, amivel lehet virtuális floppy meghajtót létrehozni, kérem segítsen.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX9060XT 8GB!
- GIGABYTE A520M K V2,Ryzen 5 5500GT,Radeon RX 6600 V2 8GB,16GB.DDR4, Apacer(M2 SSD) 512GB,Windows 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest