Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Cyrus
tag
Sok tapasztalatom nincs, de én a Benq mellett döntenék. Láttam a Viewsonic-ot élőben, és elég kicsi a rálátási szöge (140/140), ami zavaró volt számomra. A Benq-ról azt olvastam, hogy nagyobb a rálátási szöge(140/160). Mindkettő 16 ms-os, tehát azon a téren döntetlen. Ráadásul a Benq monitoron van USB olvasó is, a fényerő pedig 400cd/m2, ellenben a Viewsonic 260 cd/m2.
Üdv
[Szerkesztve] -
pepe001
csendes tag
Sziasztok! Monitort szeretnék venni, és jelenleg ez a kettő a befutó. Mindkettőről hallottam jót-rosszat egyaránt, úgyhogy kérlek osszátok meg velem tapasztalaitokat, véleményeteket! Thx!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest