Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
dnacrew
tag
van 2 is. De nem zavaró ha nem azt figyeled direkt. Game alatt meg ha észreveszed... :)
A Viewsonic profi szériában mindegyikben van, én négyzet alakúak a pixelek nem kör alakúak, ezáltal sokkal precízebb a kép. Csak ajánlani tudom.
Egyre figylej, ha meveszed tegyél ki rá egy teljesen fehér, piros, zöld, kék képet és nézd meg hogy minden pixel ép-e. Mert ha van hiba akkor 3 napon belül csere, utána meg elküldenek a f***ba, hogy ez tűréshatáron belüli hiba. De ezt minden monitornál érdemes megnézni nem csak a Viewsonicnál.
Szóval: vedd meg nyugodtan -
HoZo
csendes tag
Köszi az infot.
Sajnos elég nehéz megoldanom egy ilyen monitornéző túrát, mivez egy vidéki kisvárosban lakom. Itt a számtech. boltok addig már eljutottak, hogy szinte bármit beszereznek rendelésre, de a kommersz dolgokon kívül semmit nem lehet ''élőben'' megnézni, kipróbálni. Így aztán a legtöbb információt a netről, a fórumokról szedem össze vásárlás előtt.
Még egy kérdés:
A ''flat tension mask'' képcső nem egészen világos nekem. Az EIZO oldalán rácsmaszkos apertura rácsos megoldásként említik, máshol viszont résmaszkosként. Láttál merevítő szálakat a képen? -
Keitaro
addikt
Nem nekem, egy barátomnak, de egy két napot ültem előtte. Először két baj volt vele, de ebből egyikről kiderült, hogy vidkártya eredetű (50 vagy 60hz-en tartotta a moncsit, úgyhogy miután ez fel lett lőve 100-ra a vibrálás megszünt). A másik, hogy gyári beállításban 1024, nem volt rendesen téglalap alapú a kép , állítani kellett a torzításon. Most, hogy szépen be van állítva szerintem nagyon jó képe van, de szerintem ha kételkedsz benne akkor ha teheted nézd meg valamelyik boltban mielőtt megveszed.
-
HoZo
csendes tag
Ha jól gondolom, akkor neked p70f van. Én is egy ilyen monitoron gondolkodom, de elég kevés infot találok róla a gyári adatokon kívül. Valamelyik újság tesztjében azt olvastam, hogy erősen pumpál a képe. Te tapasztaltál ilyet? Vagy esetleg más (kontraszt, konvergencia, geometria, szín) hibát?
-
Keitaro
addikt
17-es moncsiról van szó, szerintem a 96Khz korrekt.
Nah mind1 végülis nem ezért írtam ide, hanem azért mert volt/van tapasztalatom P70f-el és P75f+-al is. Nekem mind a 2 nagyon tetszett bár a fő szempont a színe volt, mert illenie kellett a többi fekete-ezüst cucchoz :)
Viszont szép korrekt képe van ^^ -
kisho
senior tag
Felmerült egy másik lehetőség is: Viewsonic VP171b :DDD
http://prohardver.hu/rios2_cikk.php?id=219&p=2
Igaz, hogy nem ugyanaz az árkategória, viszont szintén érdekelnének e monitor használóinak a tapasztalatai. (főként olyanoké akik játszanak vele FPS gamekkel, mert játszanék IS rajt) :DD -
PaladiN
aktív tag
Ne halgass rám de sztem 110 kHz alá ne add.
Nem olyan nagy ügy, de szvsz jó ha van annyi tartalék a képcsôben.
Amúgy monitor tmakörben már volt nem is egy topic ahol ki lett tárgyalva hogy mire érdemes odafigyuszni, és az esélyes monitorok ott fel lettek sorolva, mint pl. Samsung 959 NF, stb.... -
Hun'reeth
őstag
-
kisho
senior tag
Sziasztok!
Mostanában szeretnék venni új monitort és úgy tűnik a nyerő a Viewsonic P75f+ lesz. :)))
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest