Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
CYBERIA
őstag
Sziasztok!
Mondanám (röviden):
VideoTon C2911-AM
Már a legelején gondoltam, hogy a beépített hangszóró kevés lesz, két 3×9 cm-es, fene tudja milyen, nem tudom hogy szól, egyből lekötöttem:![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/061226/picture040_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Amikor szétszedtem, nem nagyon találtam benne semmit, két panel + képcső + hangszórók, a paneleken szinte semmi, biztos ez a trend:![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/061226/picture038_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Szinte teljesen IC-s az egész:![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/061226/picture037_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Jó képcsöve van, LG Flatron:![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/061226/picture039_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Tehát kötöttem a saját erősítőjére hangfalat, a SCART-on kívül (meg az antennán) semmilyen más csatlakozó nincs rajta.
Bekapcsolás után tapasztaltam, hogy az erősítője olyan zajos, hogy 0 hangerőn a 90 dB erzékenységű hangfalon még 4-5 méterről is lehet hallani az alapzajt. Ezt nem viszi magával, 10-12-es hangerőn már nem feltűnő, viszont már túl hangos. Valószínűleg a saját hangszórója lazán 10-15 dB-lel érzéketlenebb, ezért a zaj sem annyira jön át. Kipróbáltam, hogy a hangfal elő kötöttem 10 Ohm ellenállást (a hf. 8 Ohm), de még így is zavaró, a normál tévézési hangerő így 7-10-ről 10-14-re ment fel. Kb. 40-60 Ohm lehet a jó, így talán az alapzaj nem zavar, a normál hangerő meg mondjuk 50-es körül lenne. Dinamikátlan, nem jó.
Hang tekintetében a másik észrevétel, hogy a tuner bizony mono, nagy baj. AV bemeneten valószínűleg sztereó, ezt hamarosan kipróbálom.
A tuner egyébként átlagos, ismervén az itteni kábeltv minőségét, elmegy. 72 centin talán jobban látszódnak a hibák, esetleg ennyi.
A menüje is átlagos, értelemszerűen a profi EIZO monitoromon több a beállítási lehetőség.
Kép. A kép kimondottan élvezhető, nem számítottam ilyen jóra.
Fényerő: 4-es
Contrast: 5-ös
Színek: 5-ös
Talán a konvergencia (szívesebben írom convergentia-nak) nem tökéletes, de simán elmegy, jó lenne valahogy beállítani. Talán szerviz menü, jó lenne tudni.
A távirányítóján a nagyobb gombok nyomáspontját el kell találni, néha keresni kell.
Összegzésképpen nagyon rossz hang, nagyon jó kép, közepes tuner. Legnagyobb hibája, hogy mono, erre nagyon haragszom. AV bemenetet még nem próbáltam ki, de elöljáróban annak tudnám ajánlani, aki UPC vagy DigiTV előfizető.
Még az AV bemenetről beszámolok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG
- GARANCIÁS! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Ubiquiti AMPLIFI HD router + 2 darab AFI-P HD mesh antenna
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Karcmentes Fóliás Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange 1OO% ! még 1OHó nemzetközi APPLE GaranciA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest