- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Amúgy az kibaszott szánalmas, hogy ha szeretnél letölteni tényleg egyfajta kultúrműsort, én pl. most egy zenei cuccot, akkor nem lehet, mert korlátozott.
Így nem fog terjedni a magyar kultúra, mert a tévéből igenis lehet kultúrálódni, de ha az ilyen műsorok is "tiltva" vannak, akkor ennyi.
A bunkó parasztság és műveletlenség nagyobb probléma annál, minthogy egyesek mit nyerészkednek a szerzői jogokat megkerülve. Ráadásul pont ilyen tartalmak kapcsán.
Egyébként is ezek TÉVÉműsorok, azaz nem tudok bemenni egy xy boltba, hogy akkor én ezt most jól megveszem, sőt webáruházban sem kapható. Szóval nem értem, hogy az ilyeneket miért kell tiltogatni?
-
cocka
veterán
-
cocka
veterán
Nem értem mi a probléma. Urlsnooperrel vagy mondjuk Adblock Plusszal lelopod az urlt. Ami az m3u8-at tartalmazza. Vagy szűrsz a playlist szóra. Utána pedig:
livestreamer -o fajlnev.flv (vagy mp4 tök mindegy) "hlsvariant://<a lopott url>" best
Ezen mi nehéz?!
A Jakstát meg felejtsd el, az csak url keresésre jó újabban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest