Új hozzászólás Aktív témák

• g4dg3t

senior tag

HeLLa!

Rangok + Hozzaszolasok szama =>> ha rajtam mulna eltorolnem mindkettot...mi ertelme van? Semmit nem tukroz (max azt hogy kinek mennyi szabadideje van :( )...sot gyakran csak elferditi a valosagot...mitol PH! Addikt vki? Attol hogy beteg az agya es szetoffolja nap mint nap a totyikokat? Vagy attol hogy a HWPiacon barterkodik 24h? Egyetertek Westlake-l...sztem is sokan vannak itt ''pontvadaszok'' akik csak azert szolnak hozza minden topichoz hogy gyarapodjon a HSZ-eik szama es lepkedjen felfele az egyebkent semmitmondo rangletran!

Ha megis meg kell tartani a rangokat akkor lenne par 5letem:
    -Lehessen ''Problema topicot inditani'' (like prog.hu)...azaz ha vkinek problemaja van, amiben segitseget kerne tolunk akkor egy kulon tipusu temat hozna letre nem altalanosat...aki pedig eloszor talal hasznalhato megoldast az kap x pontot (a megoldast csak a topicindito fogadhatja el)...rangokat lehetne a gyujott pontokhoz igazitani...szvsz realisabb lenne...
    -Mas megoldas: Rangokat csak moderator v hazigazda oszthat (nem auto...) attol fuggoen h vki mennyire van otthon a szakmai temakban! Ez kis ido utan ugyis lejon a tagok HSZ-ei alapjan...
    -Legyen egy uj ''nagybetus kaszt'' (a HAZIGAZDAk es MODERATORok mellett)...mondjuk OFF_CENZOR aki vadassza es torli a haszontalan HSZ-eket!
    Szerk.: Bar ez utobbit tobb moderatorral is meglehet oldani...elvegre nekik is az egyik feladatuk ez...

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák