- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezett egy új Garmin gyerekóra
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem lesz Xiaomi 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
pkriszt
csendes tag
Sziasztok!
Valószínű már kitárgyalt ez a téma, de sajnos nem találtam meg itt a fórumon ilyesmit...
Problémám: van egy nokia 6101-es telefonom. Még régebben vettem hozzá egy b-tech elnevezésű usb to infra dolgot. Eleinte működött, minden ok..
Nemrég szerettem volna használni ismét, de semmi...
Az usb-s infrát felraktam a gépre (xpSP2), szerinte minden ok, rendesen müxik. Ha a telót közel teszem, érzékel valami classis phone dolgot... ezután a telcsi driver-ét is felrakja felismeri, hogy van.. A beállításokban a modem lekérdezést (teszt) végrehajtja...
Majd a pcSuite-ot elindítva nincs kapcsolat. Sőt a gép szerint nem is használható az infrakapcsolat - code: Open Media felirat és semmi...
Próbáltam az infra + 6101 modem sebességét összhangba hozni, de semmi eredmény...
És érdekesség: a Vezérlőpulton van Infravörös kapcsolat ikon, amire kattintva semmi nem történik...
Szóval kérek segítséget, ötletet Tőletek a probléma megoldására!!!Köszi: Kriszt
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- VGA kibeszélő offtopik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- További aktív témák...
- Eladó Iphone 15 Plus tokok + privacy üvegfia
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Autós Szivargyujtó Töltő ajándék töltőkáballal
- Eladó pár db új Powerbank! 5000mAh-20000mAh-ig
- Infinity by Harman 65W gyorstöltő, töltő, adapter - Új, bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest