Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Aktív témák
-
eniak
csendes tag
Sajnos nem lehet venni USB-s kézi szkennert, legalábbis én nem találtam (ha valaki talál azonnal szóljon)!
Szkennerem van itthon (több is), de kéne egy "kicsi" könnyen hordozható a laptopomhoz (Asus eeePC 1000H).
Hasonlóan "integráltam bele" (ragasztottam a tetejére) egy laptop DVD írót 3 db átalakítóval... Most szeretnék egy szkennert is rá tenni (hozzá kötni, én sem vagyok olyan morbid, hogy a szkennert is rá ragasszam).
A kérdés továbbra is adott, hol lehetne beszerezni (6000FT körül) a fentebbi linken lévő vagy ahhoz hasonló USB-ISA átalakítót.
Eniak
-
eniak
csendes tag
Kipróbáltam a szkenner működik!
A kérdés, a [link] -en található (vagy ahhoz hasonló) USB ISA átalakító beszerzési helye.
senkinek semmi ötlete, hogy ezt hogyan lehetne beszerezni? (állítólag a linken rendelni is lehet, de sajnos nem tudok angolul.)
Eniak
-
eniak
csendes tag
A szkenneren egy spéci nem szabvány csatlakozó van (este tudok fényképet fel tenni, erről lenne szó [link]) vezérlőkártyája ISA csatlakozású.
Arról eleve lemondtam, hogy magát a szkennert kössem USB-re, az szerintem nagyon macerás lenne (elektronikával foglalkozó barkácsolós típus vagyok, de tudom a képességeim határát).
Legegyszerűbb szerintem az USB - ISA átalakító. hisz van készen csak nem tudom beszerezni.
-
eniak
csendes tag
Sziasztok!
A mai nap folyamán vásároltam a Vatera piacterén egy kézi szkennert.
A fénykép alapján azt hittem (inkább reméltem) hogy soros porton keresztül kel a pc-be kötni.
Sajnos rosszul láttam a képen (nem anya, hanem apa csatlakozó volt rajta), így csak a gyári speciális kártyájával tudom a számítógépbe kötni ami ISA csatlakozású.A szkenner elvileg tökéletesen működik (holnap szerzek egy ISA csatlakozóval rendelkező számítógépet)
Eredetileg a laptopomhoz szántam (Asus eeePC) hogy a sulim könyvtárában tudjak vele szkennelni, ezért valahogy USB-re kellene csatlakoztatni a szkennert.
Interneten láttam USB ISA átalakítót, de Magyarországon sehol nem látok ilyet.[link]
Van valakinek ötlete hogy hol tudnék ilyen átalakítót beszerezni Magyarországon, vagy angol tudás nélkül hogy lehetne megrendelni és honnan?
Minden ötletet szívesen fogadok.
Köszönettel: Eniak.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest