- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Netfone
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivanicsm.93
tag
Sziasztok!
Péntektől (07/08) lettem én is Umi Super tulajdonos

Spemall.com-ról rendeltem és a 10. napon már itt is volt a csomag.Eddig nagyon tetszik a telefon. A design-ra szerintem semmi panasz nem lehet.
Jó ötletnek tartom a Shortcut gombot a telefon bal oldalán. Beállítottam a OneNote-ot így egy gombnyomás és lehet is jegyzetelni.
A kedvencem a Skylight LED. Eszméletlen jól néz ki ez a "lélegző" világítás. Arra még nem jöttem rá, hogy lehet külön apphoz színt beállítani ahogy mutatják az Umi oldalán is, de még így is nagyon hasznos mert végre nem kell állandóan bekapcsolni a kijelzőt.
Az Androidal eddig semmi gond. Látszik, hogy jól jön neki 4GB Ram. Egyszerűen semmi lag/lassulás. Próbaképpen 16 appot megnyitottam és töltés nélkül tudtam váltogatni közöttük. 3.8GB Ram-ból 2.2GB még így is maradt. Gondolom részben a Stock Androidnak is köszönhető mert semmi plusz appot nem telepítettek gyárilag.
A hangszóróval szerintem nincs gond. Max hangerőn nem recseg/torzul a hang.
Tegnap talált egy frissítést aminek köszönhetően gyorsabb lett az ujjlenyomat olvasó, Settings-be tettek egy Background Task Cleaner-t, a Camera 20%-al gyorsabban fókuszál és néhány bug fix-et.Ez az első Androidos telefonom, előtte egy Nokia Lumia 630-at használtam kb. 2 évig. Szerintem ennyiért nagyon megéri az Umi Super.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- UTOLSÓ DARAB - Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest