- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Netfone
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
addikt
Nálam a 20160616-os ROM hibátlanul futott, de gondoltam, hátha a frissítéstől jobb lesz valami (én első sorban a kamerát szeretném már jobbnak látni), szóval lássuk az "update - V3.01_20160708 (new fota)" mit csinál?! Na nálam első körben semmit, mert mint korábban írtam is, hibával leállt a kis robot a frissítés során (két SIM-mel használom, nincs benne SD, ja és természetesen stock recovery + unroot). Sebaj, van komplett 20160708-as ROM, hátha így felmegy. Természetesen fel is ment, és minekutána volt Titanium Backup mentés, pikk-pakk el is készültem a személyemre szabott telefonnal. Telefon, WiFi, GPS mind rendben működött. A kamera szerintem egy fikarcnyit sem javult, ami már csak azért is zavaró számomra, mert minap kezembe került ismerősöm csemetéjének Cubot X6-ja buherálásra, amivel lőttem egy képet, és ez a teló kőkorszakisága ellenére (jó csak két éves masina
) fényévekkel jobb képet készített a tesztem során, mint a Super. Egyébként ez kamera-gond azért fura nekem, mert próbaképpen kipróbálva az egyik képnél a Camera360 app egyik filterével simán szebbé tudtam "szerkeszteni" a készített felvételt.De ami az új ROM-ot illeti nekem egy olyan probléma jelentkezett, ami meglehetősen nagy gond a számomra, ugyanis az autókihangosítás során "nem viszi át a hangot" a bluetooth. Nem zárom ki annak lehetőségét, hogy a MM-ben valami engedély hiányzik neki, de ez a korábbi romoknál nem jelentkezett nálam gondként. Ezt még tesztelem, azaz keresem a hibát.
Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy az eBay app sem fut, rendre hibaüzenettel leáll. Pedig töröltem és újratelepítettem, de ettől nem javult meg.Szóval vannak még gondok, javítanivalók a teló szoftverén, de új készülékről lévén szó, szerintem ezeket meg fogják oldani UMI-éknál.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) fényévekkel jobb képet készített a tesztem során, mint a Super. Egyébként ez kamera-gond azért fura nekem, mert próbaképpen kipróbálva az egyik képnél a Camera360 app egyik filterével simán szebbé tudtam "szerkeszteni" a készített felvételt.