Hirdetés
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
Aktív témák
-
pojakcs
senior tag
Az SMC-ket jónak tartják. Mielőtt belevágtam a wi-fibe, én is sokat tanulmányoztam a PH idevágó fórumait.
Vennék valami szintén SMC wi-fi kártyát, és ott biztosan nincs inkompantibilitási probléma. Bár, pont tegnap probáltam az Asus roterrel összhozni a Siemens kártyámat, gond nélkül sikerült ez is. -
pojakcs
senior tag
Kettő ilyen rendszert csináltam csak eddig, nincs hatalmas tapasztalatom. Itthon egy Siemens Gigaset Se105 routerem van, és a laptopba szintén egy Siemens pcmcia wi-fi kártya. A ruoter simán csak a számítógép tetején, de így is 150m távolságban is volt kapcsolatom.
Az önkormányzatunknál csináltam egy másik rendszert Asus cuccokkal. Itt 5 gép kapcsolódik wi-fi-vel a routerre. Volt 2 problémásnak tűnő iroda, hatalmas páncélszekrények voltak azon a falon, ahol át kellett volna látni. Simán átlövi, semmi gond nem volt vele. A gépek is csak simán az asztal alatt, ahogy egy irodában szokott lenni.
Más tipusokkal nincs tapasztalatom, de ha azonos gyártó termékeit használod, egyszerűbb picit a beállítás ,pláne ha az ember kezdő a támában mint én.
Árak ügyében a depo.hu-n körül tudsz nézni. -
pojakcs
senior tag
Amennyiben mégis a két kártyás megoldást választod, használd az oprendszered internetkapcsolat megosztását. Ez a legegyszerűbb, nem kell manuális hókusz-pókusz.A W98se-től tartalmazza minden win ezt a szolgáltatást.
-
pojakcs
senior tag
Ne legyél türelmetlen.

Egyszerűbb és elegánsabb megoldás egy wi-fi router ,ebbe megy a kábelmodemedből jövő utp kábel, és onnét a géped hálókártyájába. A másik gépbe egy wi-fi kártya és ennyi. A megosztást a router végzi nem kell állandóan menni a gépednek.
Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vennék valami szintén SMC wi-fi kártyát, és ott biztosan nincs inkompantibilitási probléma. Bár, pont tegnap probáltam az Asus roterrel összhozni a Siemens kártyámat, gond nélkül sikerült ez is.