Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Aktív témák
-
guest
veterán
Azt szeretném kérdezni, hogy hogy van ez az agp-s kártyákkal? Nem egyforma feszültségen mennek az újabbak? Nem lehet belerakni az újat egy régebbi alaplapba, vagy régebbit az újabba? Nekem BX-es lapban Gef2MX400 van, ezt nem lehet áttenni P4 mellé? Vagy egy Gef3-ast nem lehet belerakni a BX-es alaplapba?
Köszi ha válaszol valaki... -
guest
veterán
Gef 2 Titanium,es ha nincs sok led vagy csak nem akarsz sokat kolteni akkor hanyagold az ASUST...
Az ismertebb noname kartyak UGYANOLYAN jok!
Es ezt nekem nem MONDTAK hanem tapasztalat...
Erdemes pl:Innovisiont is venni.
Persze mindenfele rizs-liszt markaju szemetet nem szabad venni.
A Titanium meg nagyon gyors kartya ha 1024 felett nem nyomulsz,a durciddal teljesen tokeletes lesz...
Thomas -
guest
veterán
Az én gépembe Gef2-t raktak alapból,ami egy p4 és
akad az alaplappal,igaz ''Eagle'',ami annyit tesz:noname. Viszont az Asus dolgok jók,mindenki dícséri őket!!!
Zbora -
Valamilyen Gef2 Ti -t vegyél...
-
Yutani
nagyúr
Szerintem valamilyen GeForce2 (GTS, PRO vagy Titanium), vagy ATI Radeon LE. Esetleg KyroII, de inkább az előbbiekből valamelyik.
-
guest
veterán
Helló Mindenki!
Kérek javaslatokat, milyen vid.kártyát vegyek 25 E Ft-t szánok rá. ASUSA7V (birja a 4x-(+)es AGPpro-t) 750 MHZ Duron és 256 Mb RAM van a gépemben. NEM AKAROK ÖSSZEAKADÁST AZ ALAPLAPPAL VAGY A PROCIVAL!!!!!!
Kösz előre is az ötleteket.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest