- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
Sziasztok!
Először szeretném tetszésemet kifejezni az oldallal kapcsolatban. Számomra igen bejövős. Viszont van pár dolog amin én személy szerint kicsit módosítanék.
1. Válasz, új hsz, stb alul vannak a hsz-ek alatt vannak, míg mindenütt máshol felül. Számomra ezt elég nehéz megszokni, és nem is tartom logikusnak (de lehet csak én vagyok ilyen logikátlan)
2. Mit jelent az "új" szövegbubi néhány hirdetésnél? Maga a készüék új vagy a hirdetés?
3. Az értékelés szerintem így nem igazán jó, maga az ötlet rendben van, de most én pl rákattintottam egy szerencsétlen hirdető aprójára, és most fog kapni egy mailt, holott ez csak baki volt. Szerintem adni kéne neki 5 perc átfutási időt ami alatt, ha az ember meggondolja magát, vagy csak véletlenül kattintott az értékelés gombra, akkor visszavonhassa.Amúgy eddig kb minden OK. Hajrá HA!
-
Szerintem pofás lett az új HA. Minden könnyen elérhető, és számomra teljesen átlátható.
Egyedül a háttér lehetne kicsit sötétebb (mint pl a ki-be kapcsolható buborékok), de persze ez egyéni ízlés kérdése.
Kérdés: Licit funkción gondolkodtatok már? Mennyire lenne kivitelezhető?
Szóval összességében nagy grat hozzá.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest