Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Még annál is nagyobb akkuval érkezik a Redmi K80 Ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory23
csendes tag
Nekem watch6 classic-om van és frissítés óta a messenger nem küldi el az üzeneteket.
Páromnak watch7 ugyanez a probléma, de ugye az alapból One UI 6-al jött ki.
Másnál is jelntkezett ez a probléma?
Köszi a választ! -
olcsoleves
csendes tag
Jól hangzik. Nekem épp most tölti le a Watch 5 Pro, kíváncsi vagyok, milyen stabilitás lesz jellemző ezután.
Főként az energiaszint érdekel, nagy segítség lenne az edzések megtervezésében.Korábbi témához: erkxt, nem tudom milyen modelled van, de nekem simán kibír 2-3 napot használattól függően az órám, persze nem megy feleslegesen a wi-fi, ahogy a helyadatok sincsenek bekapcsolva, leszámítva az edzéseket. Fürdés és az esti pihenés közben pedig simán feltölt egy-másfél óra alatt, ha rommá merítem előtte.
-
hankock
tag
Watch 6-on a One UI 6 újdonságai...
10-15 %-os többletfogyasztás, alvás monitorozás kimaradása. (Frissítés óta kétszer)
Good job. -
helixP
nagyúr
Csatlakozok thboxx-hoz a pro tip adásban
Tussolás / fogmosás közben pont feltölt.
Mondjuk az első, amit kikacsolok, azok pont ezek az egészség humbukok, de leginkább az alvás. Hol hozzáadott érték nekem, hogy felkelek és azt mondja, hogy jól aludt? Vagy hogy rosszul? Vagy, hogy azt tanácsolja, hogy aludjak többet? Thank you Captain obvious.
-
erkxt
tag
Mit sem ér az egész, ha estére mindig töltőre kell raknom. :/
Napközben meg ugye rajtam van folyamatosan, szóval az alvást sehogy se tudja monitorozni. Vagy valakinek kibír egy hetet is talán? -
SX Wave
aktív tag
Gondolom még mindig nem sikerült az ébresztőórat az alvási fázishoz igazítani.
-
hadan
tag
Ennek a mondatnak érdemes lenne még egyszer nekifutni:
Az alvás mélyebb és pontosabb megértését továbbfejlesztett AI algoritmus segíti, a szenzorok pedig már figyelik a(advanced AI algorithm) és új alvásmérők segítik őket, amelyek az alvás közbeni mozgást, a lefekvéstől az elalvásig számított időt, az alvás közbeni pulzusszámot, és a légzési ritmust is elemzik, a Verseny és személyre szabott, egyénileg beállítható/összeállítható edzéstervek (Edzési rutin) pedig segítenek lendületben maradni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- Autós topik
- Még annál is nagyobb akkuval érkezik a Redmi K80 Ultra
- Kés topik
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 45mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4263
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest