Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolt1129 #7146 üzenetére
Igen, belenéztem, de ez még 2007-ben íródott, ráadásul én úgy vettem ki, hogy AMD rendszerről írt. Ki tudja, hogy már így 2009-re mit változott már a technológia, és hátha más dolgokra is kell figyelni, vagy pont, hogy nem kell figyelni.
Leginkább annak örülnék, ha valakinek volna szintén e8500-asa itt a fórumon, aki szintén végigvitte ezeket a lépéseket már, mint amiket én akarok, és esetleg leírná, hogy ő mit hogyan csinált. -
Sziasztok! Hétfőre érkezik valószínűleg az új gépem. Egy INTEL Core2 Duo E8500 lesz az alaplapon (GIGABYTE GA-EP45-DS3), rajta egy ARCTIC COOLING Freezer 7 PRO. Szóval a hűtéssel valószínűleg nem lesz gond, meg a táppal sem.
A célom a bűvös 4GHz-es határ elérése.
1. Megoldható ez úgy, hogy a RAM-ok (GEIL Ultra 4096Mb DDR2 1066Mhz KIT) 1066 MHz-en maradjanak?
2. Nem igazán tuningoltam még, szóval megköszönném, ha valaki tapasztalt leírná, hogy milyen beállítások lennének a legalkalmasabbak, legbiztonságosabbak. Találtam egy sablont, de nagyon érdekelne a ti, szakértői véleményetek.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Bestbuy játékok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Vivaldi (böngésző)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged