Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
válasz
szojafasirt
üzenetére
Akkor nem annyira érzem át a problémát, nekem 90°C terhelés alatt.
-
IO.sys
őstag
válasz
szojafasirt
üzenetére
Várjuk a képet.

A 70 fok az tétlen vagy terhelés alatt ennyi? Mert nem megfelelő feszültségtől természetes a kék.
-
IO.sys
őstag
válasz
szojafasirt
üzenetére
Arra a procira már nem biztos, hogy él a garancia. A folyékony fém a felületet kikezdi és kémiailag összeforrasztja a másik felülettel. Ha eleget vársz, a hűtőblokkot csak úgy lehet leszedni, hogy jön vele az alaplapról a procival együtt a foglalat is. Most kerestem ilyen liquid metal disaster képet, de nem találtam. Ha még le tudod a blokkot szedni, mindkettőt polírozni kell, hogy újra síkak legyenek. A liquid metal a cpu kupak alá való, fölé Kryonaut kell.
Így nagyon jó a hőátadás, de ha eleget vársz, nem lehet soha többet szétszedni.
ha bluescreent kapsz, az még nagyon nem jó.

A CPU Chache Ratio-ra azt írják, hogy csak komoly OC-nál van jelentősége, ami esetedben igaz lehet. A memória sávszélhez van köze, többet nem igazán tudtam kideríteni.
-
IO.sys
őstag
válasz
szojafasirt
üzenetére
Üdv!
A Conductonaut a proci és a vizesblokk közt van?
A BCLK-ra 2-3 MHz-et adhatsz, fölötte elszáll a PCIe, SATA, USB, minden. Tönkre is tudnak dolgok menni. Ne az 5GHz-t keresd, hanem a jó tuningot... Persze mindenki szereti a kerek számokat, én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest