- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
justil
csendes tag
válasz
scream #12431 üzenetére
nem is az, hogy nem elég, csak érdekel a tuning, szeretném megtanulni a csínját-bínját.
amúgy pl ps2 emuhoz nem elég, az csak 2 magot kezel és a 3Ghz egy kicsit kevés tud lenni neki olykor. persze tudom, vegyek ps2-tde az nem ugyanaz a feeling, hehe.
amúgy a biosban ilyen RAM multipliert nem találtam, csak annyit hogy lehet a RAM frekijét is állítgatni fel-le, de ugye nem egyesével hanem gondolom pont ezt a szorzót változtatja, és aszerint változik a freki is, csak hajnalban néztem, és nem volt kedvem számolgatni.
most 3,2 Ghz-en ketyeg a cpu, alapfeszen, a RAM meg 592Mhz, azaz 1184Mhz a gyári 1333 helyett...(FSB
RAM - 3:5)
amúgy feszt még ugye nem bántottam, de a Q9650-nél meddig lehet biztonságosan elmenni? és gondolom egyszerre ilyen 0,1V-okat érdemes csak adni rá, ugye
szerk.: de tervezem amúgy, hogy veszek vmi normális RAM-ot a fos kingston helyett, meg esetleg deszkát is cserélnék, csak hát a 775-ös socket nemsokára kukázva lesz. De végülis most még megérné...ha veszek alá egy jó alaplapot meg jó memóriát, akkor a cucc még évekig elég erős lesz, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- iPhone topik
- Spórolós topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tőzsde és gazdaság
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest