- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
beis-compo
tag
Nekem az elsô képen láthatóhoz nagyon hasonló van (valahol egy doboz alján, Trust márkájú), ágyból netezni jó, másra nem. Tehát ha csak annyira kell, hogy linkeken ugrálj vele híreket olvasgatva, arra jó. Munkára alkalmatlan, hiszen elfoglalja az egyik kezedet. És ahogyan elôttem is írták, nem elég pontos (egy bármilyen egérhez képest).
-
7
addikt
Hallottam róluk, egy ideig gondolkodtam is rajtuk. Érdemes tudni róluk, hogy ezek nem helyettesítik teljes mértékben az asztali eszközöket (legyen az trackball vagy egér), inkább csak alkalmi használatra jók. Egyrészt nem elég pontosak (túl pici a golyó), másrészt túlságosan terhelik a hüvelykujjat.
Ha teljesértékűn gondolkodsz, akkor nem ajánlom őket. Míért kell egyébként vezetékmentes? Trackballon pont nincs hatránya a vezetéknek, mert maga az eszköz statikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EAFC 25
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest