- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Hozz létre egy szöveges file-t a firmware mellett, ezzel a tartalommal!
c0450cd7b8eee962133a39d602903d38 *openwrt-tl-wdr4300-v1-squashfs-factory_vargalex_1.1.7.bin
Mentsd el ezen a néven!
openwrt-tl-wdr4300-v1-squashfs-factory_vargalex_1.1.7.md5
Majd Total Commander-ből nyomj rá egy ENTER-t!
-
GBRDVD
tag
válasz Intruder2k5 #1951 üzenetére
Megcsináltam!
openwrt-tl-wdr4300-v1-squashfs-factory_vargalex_1.1.7.md5:
Rossz CRC: openwrt-tl-wdr4300-v1-squashfs-factory_vargalex_1.1.7.binHiba: 1
Rendben: 0, Nincs meg: 0, Olvasási hiba: 0, Hibás ellenőrzőszám: 1Mi lehet a baj? Letöltöttem újra, és ugyanaz.
-
MODERÁTOR
-
GBRDVD
tag
válasz Intruder2k5 #1953 üzenetére
Én meg a hivatalos fájlból másoltam. Azóta letöltöttem a .bin-t más böngészővel is, és ugyanez a helyzet... Vírusos a gépem?
-
GBRDVD
tag
Ráadásul 2 db frissen vásárolt 4300-as routerre is tenném fel Vargalex firmware-t éppen, de így nem merem...
-
MODERÁTOR
Ezt tedd be a file-ba!
21b32811672cb34e47a0414533a64e85 openwrt-tl-wdr4300-v1-squashfs-factory_vargalex_1.1.7.bin
openwrt-tl-wdr4300-v1-squashfs-factory_vargalex_1.1.7.md5:
Rendben: openwrt-tl-wdr4300-v1-squashfs-factory_vargalex_1.1.7.bin
Hiba: 0
Rendben: 1, Nincs meg: 0, Olvasási hiba: 0, Hibás ellenőrzőszám: 0[ Szerkesztve ]
-
GBRDVD
tag
válasz Intruder2k5 #1956 üzenetére
Köszönöm! Ezzel jó nekem is! A sortörések miatt valószínűleg elcsúsztam egy sort Vargalex cheksum txt-jében...
(Közben már letöltöttem a .bin fájlt egy teljesen független géppel (MacBook) kiírtam CD-re, majd a Windowsos gépen betallóztam 2 különböző cheksum ellenőrző programban, és mindegyik hibát jelezett...)
Mégegyszer köszi!
-
MODERÁTOR
-
GBRDVD
tag
válasz Intruder2k5 #1962 üzenetére
Akkor megnyugodtam! Ugyanis én is így vagyok vele!
-
suste
veterán
válasz Intruder2k5 #1962 üzenetére
+1
pont ma indítottam újra a laptopot, mert már 2 hónapja ment az XP (hibernálással)és a router fw is marad még egy darabig
-
MODERÁTOR
-
hati
addikt
válasz Intruder2k5 #1965 üzenetére
Kikapcsolni és patchelni sem szoktad.
-
tzol
tag
válasz vargalex #1943 üzenetére
A te buildedet használom. Log-ban nincsen semmi hibára utaló bejegyzés.
Az /etc/config/fstab-ból eltűntek a korábbi bejegyzések. Ha ezt újra beállítom, akkor minden korábbi beállítás ami az extroot-on volt visszaállna, igaz?
root@OpenWrt:~# mount -t ext4 /dev/sdb2 /mnt
root@OpenWrt:~# ls -a /mnt
. bin external mnt rom sys var
.. dev lib overlay root tmp www
.extroot.md5sum etc lost+found proc sbin usr www_vargalexAzt ha ez sem sikerül, akkor újrapartícionálom a pendrive-ot.
Szerk:
Most így hirtelen még egy hiba-ok jutott eszembe. Pendrive és winchester is rá van kötve a routerre és /dev/sdXY-ként hivatkoztam rájuk. Így ha következő rebootkor fordított sorrendben mountolja fel őket a router, akkor nyílván mást fog találni rajtuk... Majd legközelebb már UUID-vel fogom mountolni őket fstab-ban.[ Szerkesztve ]
-
ajani
aktív tag
Ez mitol lehet?
May 7 18:14:55 OpenWrt kern.alert kernel: [346426.290000] Read-error on swap-device (8:16:56)
most nem erem el a routeren megostott tartalmakat.''Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.'' - Rejtő Jenő
-
MODERÁTOR
-
ajani
aktív tag
válasz Intruder2k5 #1973 üzenetére
Igen. Kb 1,5 éve megy, most produkálta az első ilyen hibát.
''Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.'' - Rejtő Jenő
-
VeryByte
őstag
vargalex,
multiwan-t rá lehet húzni a Te firmware-edre?
Konkrétan 2 stick-kel kellene megoldani a net-et (okokat ne is kérdezd :-)) (egy K3772 és egy K3865-ös vodafone stick-kel, az egyik ZTE a másik Huawei, ez is szép lesz)."What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
vargalex
félisten
válasz Kicsirics77 #1979 üzenetére
Ennél azért sokkal több támogatott 3G/4G modem van. Elég megnézni az usb-modeswitch-data csomagban található /etc/usb_modeswitch.d könyvtár tartalmát (273 típus).
Alex
-
vargalex
félisten
válasz Kicsirics77 #1981 üzenetére
Persze. Mert itt lehet pontosan utána nézni. Persze igazából a PID/VID alapján a biztos.
Alex
-
VeryByte
őstag
válasz Kicsirics77 #1979 üzenetére
Ha jó kereső kifejezést írsz be. Köszönöm. :-)
"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
VeryByte
őstag
válasz vargalex #1982 üzenetére
Na ez az, de mivel nincsenek nálam az eszközök, és közben melózok is, így picit nehéz PID/VID adatokat szerezni.
Updated: találtam egy usb_modeswitch file-t, amiben az vagyon írva, hogy támogatottak. Ez már fél siker. :-)
[ Szerkesztve ]
"What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
Kroni1
veterán
Láttam pár különböző adatott itt visszaolvasva, de meg tudná valaki mondani, hogy hozzávetőlegesen usb-s HDD-re a fájlmásolás/írás terén nagy fájlok (pl. filmek) tekintetében kb. hány MB/s sebességre lehet számítani ezzel a routerrel?!
-
-
MODERÁTOR
válasz Kicsirics77 #1989 üzenetére
Amit írni szerettél volna, az az, hogy 11500KByte/sec, vagyis 80-90Mbit/sec!
[ Szerkesztve ]
-
Kicsirics77
veterán
válasz Intruder2k5 #1990 üzenetére
na akkor csak 10-et tévedtem ez is haladás már...ezzel a számítástechnikai átszámítással mindíg is hadilábon álltam...
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
MODERÁTOR
válasz Kicsirics77 #1991 üzenetére
Áááá, ne éld bele magad! A tévedésed lényege nem a számadat volt, hanem a mértékegység! 80MB/sec az már nagyon brutális sebesség, ahhoz már izmos szervergép kell, nem router! Na de mindegy is, ezen nem veszünk össze, csak ha már felvetetted a lehetőséget, akkor kijavítottalak...
Egyébként a pontos érték 11500KByte/sec esetén 89.84375 MBit/sec!
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz Intruder2k5 #1992 üzenetére
Akkor az olyan 10MByte/s körül van ha jól sejtem..
-
MODERÁTOR
-
Kroni1
veterán
válasz vargalex #1995 üzenetére
Oks, köszi, jó lenne ha meg tudnád nézni a 4300-ason! Amugy én is többre számítottam, mert nekem is volt 1043-asom és furcsállnám, ha ez nem tudna többet.
Bár most találtam egy leírást ami szerint nem túl gyors USB-n: 13MB/s az olvasási és 3MB/s az írási sebessége.. Hát ez nem túl acélos..
[ Szerkesztve ]
-
VeryByte
őstag
Alex,
TL-WA901ND-vel nem próbáltad még a build-edet?
A gyári firmware-rel eléggé hullámzós a wifi-je."What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs