- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
beeboy
addikt
miért okozhat a fájl neve hibát?
ilyenről még nem hallottam. -
twollah
nagyúr
válasz
burgatshow #60 üzenetére
Érdekes képeket nézeget a hugod.
-
rdi
veterán
Bizony ne!
Ha Faton vagy, akkor Dos -os indítólemez készítése az XP alól, és márism vígan törölgethetsz, amit csak akarsz.
Egyébként pedig Linux, fat fájlrendszer, és máris törölhetsz, ami csak belefér.
De azért remélem, hogy nem a számtek tanároddal akarsz kibaltázni. -
burgatshow
veterán
Majdnem! :DD
De azért ne zárjuk le a topicot hiszen ha másnak is akad hasonló gondja akkor ''come here'' ahogy mondaná az angol! :DD -
PeliScan
addikt
válasz
burgatshow #60 üzenetére
Akkor majdnem eltaláltam a #11ben. :D
-
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow #58 üzenetére
Command Prompt !
Ez jó magamnak segítek! :DD
Egyébként kösz mindenkinek! Parancssorból sikerült Yeahh! Egyébként a fájlok neve:
xxxsuxyour........................................................................jpg
xxxdickthe..........................................................................jpg -
Jeti
csendes tag
Próbáld meg Word-ből. File megyitása, del.
-
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow #57 üzenetére
Nekem nincs parancsor futtatatásban mi a neve?
-
Vitus
őstag
Irjad felül valamivel. Probáld meg azért ne csak a total commanderel hanem az explorerrel is törölni.
-
up
senior tag
Mondd meg a húgodnak, hogy beköpöd, ha nem lép be és törli le ő maga. A saját file-jaihoz a limited account is hozzáfér, nem? :) Egyébként tényleg segíthet a Windows Intézővel vagy parancssorból törölni, nekem eddig mindent kivitt...
-
guess.who
senior tag
Csak egy ötlet: nekem kínai karakteres fájlokkal voltak hasonló gondjaim fájlkezelő progik alatt, nem volt hajlandó törölni vagy megnyitni őket. Viszont a Windows Intézője simán hajlandó volt kérdés nélkül törölni. Egy próbát megér... :)
-
varzo
tag
Menj be rendszergazdaként....
-
hogy jön ide a linux? minek?
ha történetesen fat32 lenne a hdd-n akkor nincs semmiféle jogosultság a file-okon és a filerendszerben, így bárki láthatja, módosíthatja és törölheti is bármelyiket...
csak ntfs esetén áll fent ez a probléma, amit leírt a topic indító.
és arra, igen létezik linux boot cd-s megoldás... de pl. egy linux boot floppy is elég amivel a rendszergazda jelszavát megmódosítja. :P -
Kernel
nagyúr
Parancssorba:
cd [dir]
del [tabulátort addig nyomkodni, amíg beírja a kívánt fájlnevet]
vagy
del [fájl első karakterei + tab] -
Den
veterán
bootolj flopiról és úgy törölj
-
cadaver
tag
ugyan off, de azert kivancsi lennek, hogy mi lehetett azon a kepen, ha apud igy lebarmolna erte? de amugy mostmar ugysem megjelenitheto, meg a neve is oké, innentol kezdve nem lesz vele gond, vagy megis?
-
hungeek
senior tag
amúgy tudod mit próbálj:
nekem úgy volt hogy volt egy detto ilyen fileom most jut eszembe anno....
ezt a filet nem tuttam törölni, de át tudtam helyezni, de csak az adott partición bellülre.... rejtsd el egy jó mély mappában.... -
hungeek
senior tag
amúgy hogy ne csak offoljak:
lehet ilyen gyengébb dolgokkal próbálkozni: pl invisible-vé teszed a filet, így elég sok helyen nem láccik (persze ez beállítás kérdése)
a legjobb tényleg az ha egy linux on cd-t leszecc és onnan törlöd (ha fat32).
Amúgy meg még marad hogy mobilracken egy NTFS-s rendszer és onnan a másik op-ból törlöd.....
persze ez mind elég körülményes. Sztem hagyd a picsába..... ha magát a filet módosítóttad akkor egy filenév miatt nem fognak lecseszni.... persze nem ismerem faterod, de nem hinném hogy egy nem mejeleníthető file miatt lebasznak.... -
lesaux
veterán
válasz
burgatshow #1 üzenetére
Tulajdonképpen mit ír ki, ha törölni akarod?
Átnevezni sikerült? -
hungeek
senior tag
hehehhhhh yó ez a topik.....
ezért van nálunk mindenkinek egy-egy gépe (összesen 4) :) bár mindenhol én vagyok az OP meg apám (kivéve az enyémen ott csak én) -
proximus
senior tag
válasz
burgatshow #35 üzenetére
Én egy másik topicban olvastam, hogy vkinek hasonló problémája adódott, és a megoldás mivolt..., na vajon mi (a szex vajon mi:)
Egy próbát megér. -
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow #33 üzenetére
Ja és a scandisket a fater nyomta le de nem túlzottan zavarta a dolog viszont én aggódók hogy egyszer megtalálja!
-
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow #33 üzenetére
Limited Acconunt vagy valami ilyesmi!
-
burgatshow
veterán
válasz
burgatshow #31 üzenetére
Tényleg a neve a gáz!!!! A fájlt tudom Totalcmdben szerkeszteni azt gyorsan at is írtam aaaakra!-
-
lesaux
veterán
válasz
burgatshow #1 üzenetére
Egyébként mi az az id user?
-
slug
senior tag
Ha a húgod szedte le, akkor mért neked fáj a fejed érte?
-
twollah
nagyúr
Szedjél le valami vírust a netrőt, és indítsd le párszor.
-
kamikaze boci
őstag
Egyre jobb :DDD. De a Paint-el sem tudod megnyitni?
-
lesaux
veterán
válasz
burgatshow #10 üzenetére
Válts taktikát!
Hívd fel ápukádat, és árulkodj, hogy miket tölt le a húgod. :DDD
Amúgy a fájlok biztos rendben vannak? Lehet, hogy kéne futtatni egy scandisket, ha tudsz. -
PeliScan
addikt
válasz
burgatshow #10 üzenetére
Ha meg megnyitni sem lehet, akkor mi a gáz? Gondolom akkor éjdesapád sem tudja megnyitni, nem?
Vagy a fájlnév a gáz? :DDD -
kamikaze boci
őstag
Jót vigyorogtam, köszi :DD.
-
twollah
nagyúr
válasz
burgatshow #1 üzenetére
Biztos, hogy a húgod szedte le azt a két képet?
Érdekes, hogy 2 kép miatt leharapják az ember fejét. -
twollah
nagyúr
válasz
burgatshow #1 üzenetére
Hát szerintem nem sokat tehetsz az ügy érdekében.
Ha FAT32 lenne a gépen akkor leszednél egy live linuxot, kiírnád CDre, bebootolsz a CDről, és letörlöd a filet a FAT32es partícióról. -
PeliScan
addikt
válasz
burgatshow #1 üzenetére
Sehogy. Rárajzolsz egy bazinagy sárga négyszöget, és elmented :) Azért csak nem kapsz ki. :)
-
burgatshow
veterán
Hali!
Van egy gép amin xp van! Na most a húgom letöltött két képet és nem akarom hogy apám (admin) meglássa mert engem fog leb@szni! Én id user vagyok és nem tudom letölrölni azt a 2 fájlt! Nem írás védett törölhető a usereknek viszont iszonyat hosszú neve van! Gondolom a törölhetetlenség ebből adódik hogy nagy a neve! Hogyan tudnám tehát letörölni? Help!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest