- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#35434496 #26316 üzenetére
Azert volt tegnap este is jo pillanat. Eros jatekosok dz6ban, 3 csapat egymassal szorakozo rugo, miutan leutottuk a manhuntot, leszedtek bennunket hatulrol, a csapat amelyik ellenorzonel lelott bennunket majd elszaladtak, de kimentesnel levadasztuk oket...
Majd ma hatha jobban adja... Es remelem jon Tommy is!
-
válasz
Hegyirabló #26249 üzenetére
5eFt. Egy tisztes sörözés nem jön ki ennyiből... legalább 30 óra a single... Ne teketóriázz, vedd nyugodtan.
-
válasz
Anonymus23 #26236 üzenetére
Nekem 3 ilyen van dpsre :
- 989, 998, 1005 stamina
- lmg, ar, smg sebzes
- mindegyik 6.5critesely es 16 critsebzes2 pedig a supportokon van :
- 997 es 1002 elektro
- lmg sebzes
- 6% es 15%Ezek miatt sebez a diszno 22k-t a lvoac meg 17.7et, mp5 17et...
-
válasz
Garsza #26220 üzenetére
Ha sebzesnoveles, akkor banshee. Az 10%.
Amugy ha dps vagy, akkor fix : reckless melleny es savage kesztyu.
Ezek mindig adottak. Ennelkul nincs sebzes... Melle rakhatsz amit akarsz, sebezni fog. Meg a nomad is... De ilyen 3+3, meg 4+2...Csak 1 szam : lvoac alapsebzes 5450 tuzfegyver mellett 17.7k. Nem 3+3-ban... XD
-
Csak eppen nem fog soha critelni es kicsike lesz a sebzese. Reckless melleny es savage kesztyu nelkul 1 metert nem megyek... Meg a support karijaimon is savage kesztyu van, egyszeruen nelkule annyira rossz a critesely, hogy ihajjjj...
Alpha dpsem a jo. Malackaval 40% felett a critesely
-
En tegnap este Szatyorekkal pve-ztem. Sima hard kuldik. 3at csinaltunk. Esett egy nagyon jo fegyvertok ( 998-1005-993 ) es egy halal-pancelrombolas-fogekony lvoac.
Fos a loot, de gyulik a penz szepen, semmi gond nincs igy a kalibralasokkal, van olyan cuccom, ami mar 4 misit ker
A csalokkal kellene valamit kezdeni.
Lvoaccal voltam bent tegnap, 17.7k alapsebzes, eros, gyors, de iranyithatatlan. Ezzel elkepzelni nem tudom, hogy lonek agyon messzirol 0.5sec alatt. Oldalra es felfele is brutalisat szor... -
Ha maganyos rambo akarsz lenni, ajanlom a 2 alpha + 3 nomadot virgonc mellennyel. Sebzes sajnos minimalis, jelenleg a kepzettsegen van a hangsuly szerintem a jatekban. Es hala istennek nem az okosfedezek miatt.
Szivossagot 300 fole vinni vetek, jelenleg a dps kariknal 5600 firearms es 4000 stamina a megszokott.
-
válasz
Anonymus23 #26134 üzenetére
Hasznalom most is. Booster shot overheal nagyon jo, Tommy es Predator G szereti. Firecrest supportomon az van. 140e-t gyogyitok, igy szinte 0-rol is maxra gyogyitom oket, raadasul +15% sebzeselnyeles.
Taktikusom 3 taktikusban van, specializalt hatizsak, sarga fegyvertok es virgonc melleny. 9500at tolt a support stationje.
pve-re atomjo, okossal es a ladaval finom.
-
Support Firecrest tapasztalatok...
2200 tuzfegyver : m249 brutal talentel 13.8k alapsebzes, jatekosra fejre 11e. ( savage kesztyu es minden kieg criteselyre allitva )
Ellenben 195e skillpowerrel 8350et sebez a turret. Siman megol 1 jatekost 5 sec alatt.
Tegnap delutan folyamatosan azzal voltam Tommy mellett, es bizony nagyon szepen estek a jatekosok. A legjobb, mikor odaszaladnak, hogy felszedjek az elesett tarsukat, a turret meg oket is kigyujtja. Sajnos immun lada ellen nem jo. Marpedig egyre tobben azzal tamadnak. Ezert csinalom a taktikus karim immun ladasra. A celom, hogy 8e korulire vigyem az immun lada gyogyitasi sebesseget, es hogy kb 10 meter legyen a hatotav.
-
Lmg a legnagyobbat sebzo. Lassu, de nagyon eros. Alpha karim lmgvel megy. Jatekosra 22-25e-t lo. Lassu, de kegyetlen eros.
Ehes diszno fix talentes. Alpha kell hozza.
Nekem ragadozo, stabil, gonosz, halal, brutal, adaz. Egy fogekony v. Kerlelhetetlen jobb lenne meg, de az ehes diszno 9%-al nagyobb alapsebzesu a legerosebb m60amnal.
G : valszeg az ingyenes norecoil cheatet hasznalja, mely a mai napig tokeletesen mukodik.
Kiprobaltam az lvoacot. 10 golyo utan annyira iranyithatatlan volt, hogy besz@ras...
-
-
-
Gyerekek, 4 taktikus semmit sem er. 3 taktikussal viszont faja
csak 250 a szivossag, de pve teruleten nem durrantalak le egybol. Elektro 210e.
-
-
Nem igy ertettem... Lass, ne csak olvass.
De millioszor leirtuk mar, milyenek... Te jatszol veluk, leolnek egy magyart, majd vedekezel, hogy te nem lottel...
Ertem mar?
En is elhatarolodom az ilyentol. Nem lovok le senkit. De G, Tommy es Bombi mindenkit is. Megis megkapom a manhuntot en is...
-
válasz
nyamsas #25856 üzenetére
Firecrest taktikus jo. Megfogja a mobokat, kozbe a dpsek olhetik oket.
Okos nincs, pulse semmit sem er.
En a taktikusom firecrest rakom, szerintem nagyon jo support kari valik majd belole, olyannak kepzelem el, mint az 1.3ban a reclaimerem. De kiderul. Tegnap csak osszedobaltam a szettet, es lett 300 szivossag meg 200 elektro, modositok nelkul. Hetvegen majd felepitem.
-
válasz
nyamsas #25847 üzenetére
Taktikus 3. Bonuszat 1db sarga taskaval megtriplazod. Ertelmet vesztette. 2. Bonusza szinten felesleges ( rakj a tokra kepzettseggyorsitast es voala )
A firecrest 3as bonusza nagyon jo.
Amugy miert kellene taktikus? Okosfedezek semmit sem er. Pulse meg annyit se. Support kari megvaltozott 1.4be, nagyoj csunyan...
-
Mi a rendet tartjuk fent. Elsosorban rugooles. Valamint a jatekosok taskajat kutatjuk at illegalis, god roll szetitem es fegyver utan. Fent kell tartani a rendet.
1 jatekost nem olunk. Kiveve ha O kezdi. Mint tegnap a srac, aki dz5ben levagta a kotelunk, majd iszkiri volt a tarsaihoz. Utolertuk oket. 1 perc mulva manhunt
-
válasz
Anonymus23 #25784 üzenetére
Sajnos a reclaimer mar nem er sokat
De firecrest vicces. Magas elektroval olyan mint a regi dz6 langszoros
-
válasz
Anonymus23 #25773 üzenetére
Azt mondod Anonymus nestet farmolunk hetvegen?
-
válasz
Anonymus23 #25763 üzenetére
1.3-as az uber crites striker es sentry tudott 1 hitelni. Semmi mas.
Itt eddig amirol sajat tapasztalatbol tudom hogy 1 hitel , az csak es kizarolag cover to cover utan lehetseges. Az, amikor 1 hitel a srac nem futkarozva, az csal, ezt egyelore 99%-ra mondom. De hetvegen Tommyval leteszteljuk pontosabban, videozva.
En tudok csinalni banshe, alpha, striker, sentry szettet es kulonbozo beallitasokat, Tommy is tud.
De az m44 se 1 hitel. Csak a Marcoeke
-
válasz
#35434496 #25754 üzenetére
Elmentetek tegnap. 30 perces manhunt volt. Folyamatosan visszajottek. Nem ertettuk, mit akarnak. Kb 15x lettek megcsapva. Volt, aki rankfutott hatulrol, mikozbe a mobokat lottuk, csipaval caattogott, majd mikor rafordultunk, elszaladt, csak nem eleg gyorsan... Majd mikor eldolt, ellenorzorol kijove tapsol ... Why?
-
válasz
Anonymus23 #25623 üzenetére
Dehogy vagy az!!!
Csak tudod, felneztem eddig ra, mert sokat segitett a build felepiteseben a streamjeivel...
Aztan amit tegnap mutattak... Elasta egy eletre.
Overhealbol alig lehetett leloni oket, de 1 hiteltek sotival, tavcsovessel, mindennel...
Miutan meghaltal, lottek a hullad. Odajottek a kijarat ajtajahoz, es elmasitott gunyos hangon shittalkers-eztek ( cheater noob, i report you, report ubisoft, stb..... ), egy vilag omlott ossze bennem. Na jo nem xDErted, en soha sem lottem 200 golyot senki hullajaba, vagy gunyosan kifiguraztam.
Megallok a hullaja felett, es megtapsolom, de azt is csak akkor, mikor 4v2be hatbalonek, majd elszaladnak. Osszeallt csapattal meg szetkapjuk 5sec alatt. Akkor azert megtapsolom
...
-
válasz
Anonymus23 #25620 üzenetére
Marco-ek.
Marcostyle
-
válasz
Anonymus23 #25617 üzenetére
Ja.
Dehat ez ilyen. A prok csalnak. Ennyi... Eleg megnezni a profi csgosokat. Szinte mindnek van kompromittalo videoja. No meg a Marcoek se voltak tegnap tisztak, ebben biztos vok xD
-
Halal-kerlelhetetlen-kepzett. Ha sok a mob, 2 percenkent van ultim.
De van halal-brutal-fogekony m60 is, picit kisebb sebzessel. Tetszik. Na meg vegre az assault riflek erosek...229es mp7 12.5k sebzes, 204es BoO-s aug ( 23.5% critesely ) 15k. Az a fegyo meg op most is.
Ma osszeallitom a sticky karit, kivancsi vagyok, mit sikerul.
-
válasz
DeadEcho_ #25594 üzenetére
Ossze igen, csak eppen nem tudom, mennyire van ertelme..
Vicces volt tegnap a prok ellen, igy ma inkabb UG-t tervezunk Tomyval. Persze lehet csak viccelt...
Meg annyi : m60 kegyetlen eros lett.
Reckless melleny es savage kesztyuvel, minden a criteselyre allitva, 19e-t lovok playerre fejre. Mp5 12-13e. Tul eros lett a kereplo... -
-
válasz
Snip3r_HUN #25529 üzenetére
PTS-nél is láttuk, hogy így lesz.
Az érdekelne, hogy a Tomit agyonlövő szuperman miben volt, mert sebezni sem tudta... De Ő 2 lövéssel kivégezte...
Este megnézem, mikor hazaérek, de ha mindenki itthagyja, akkor törlöm én is.
-
válasz
Snip3r_HUN #25511 üzenetére
Csak a melleny panceljat noveli, en meg nem coverbol lovok, hanem kozelrol, arcra a shotival
de kiderul este.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest