- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
SOTG: [link]
"Aim assist has been changed" (Ez mi a tökömet akar jelenteni?)
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #26927 üzenetére
Igen ugye mindnyájan emlékszünk hogy itt is van egy fórumtárs aki "kicsit" megnagyobbította anno az ellenfelek fejét.. De az nem csalás volt..
-
Madoc
veterán
Srácok! Tier 1 ben megvett láda tier 4ben kinyitva mit ad? Mert ha a 4 es cuccát akkor be lehet vásárolni...
-
Madoc
veterán
Tegnap este dz 3 kimentésnél Ragadozó-stabil-aprólékos Éhes disznót kaptam!
-
Madoc
veterán
4 végső mellé mit tegyek be pve-re?
-
Madoc
veterán
Ez az uj Banshee szett egész igéretesnek tűnik,most néztem pár videót.
-
Madoc
veterán
válasz
TommyS_27 #24147 üzenetére
Persze meg is tettem, csak nem ez a lényeg. Hanem az egyoldalúság.Teszemfel exhasra játsza a játékot 50000 ember abbol mondjuk 10000 pc-s és "public" tesztre azt a kis százalékot hívják és kérik ki a véleményét. Érted public tehát mindenki számára elérhető.
A számokról fogalmam nincs mi mennyi csak példának hoztam fel de ha valaki pontosat tud, engem érdekelne.
-
Madoc
veterán
Én csak azt nem értem hogy a konzolos véleményekre miért nem kiváncsiak. Alakítgatnak egy multiplatform játékot amiből ha jol tudom pc-re adtak el a legkevesebbet nem is kevéssel. A csalókat kivéve persze kb ugyanazon a véleményen is lennénk mint ti csak mégis az elv ugye.. Hogy a töbség le van szarva.
-
Madoc
veterán
Én meg a nagyobb gs nagyobb lootot cáfolnám mert 196os gs-el 5-ös ug szintig csak 268as szett itemeket és csak 229es fegyvereket kaptam. Mindkét karaktaremmel. Utánna már nagyobb gearben kaptam 204es fegyvert is.
Szerk.: és minden szintlépéskor azonnal nyitottam.
-
-
Madoc
veterán
Ma nerfelik amugy?
-
Madoc
veterán
válasz
Raulblanco07 #21035 üzenetére
Leszarozod mert neked nem tetszik. És attól szar lesz valami mert te azt mondod,vagy Recska. Más stílus érted?! Neki ez jó.És miért kené pp19-et használni meg lone start? Mert azt mondjátok? Én 5 csapásmérőt használok , a félreértések elkerülése végett de nem vagyok ilyen elfogult mint ti,bocs. De már az én szememet is szurja ami itt megy. Mert igaz keveset szólok hozzá de állandóan olvasom. És ez nem az első ilyen eset.
-
Madoc
veterán
Nerfelték már a G36-ot?
-
Madoc
veterán
válasz
Raulblanco07 #20405 üzenetére
A pályarészeken nézzétek meg a térképet. Mutatja a ládák helyét.,
-
Madoc
veterán
Valami szar van a palacsintába mert tegnap egyedül felnyomtam 10esre a karakterem. Nehéz küldetésekkel és egyszer sem haltam. Ma meg!? 6 küldetést kezdtem és egyet se birtam befejezni! Pedig tegnap213000 volt az életem 71% páncél mellett, ma meg 319000- 75%.
-
Madoc
veterán
válasz
RECSKA #20081 üzenetére
Pedig most olvashattad a frankót: Át kell öltözni! Jol elb..sztunk párszáz órát , és most kell megtudni!?
@Local: "Öszzekötitek velem az írásomat" Azt hiszem az írót az irománytól nem lehet függetleníteni,mert ugyanerről más a véleményem és nem is írnám le ugyanazt amit te.
-
Madoc
veterán
válasz
Raulblanco07 #19839 üzenetére
+1
-
-
Madoc
veterán
Leirom már énis hogy xboxra a season pass, 4000ft hivatalos store- ban
-
Madoc
veterán
-
Madoc
veterán
válasz
hitvanyalak #18614 üzenetére
Az 5-10esből is eshetnek jo zöld cuccok, és ha vesztek hozzá blueprintet akkor könnyedén ki lehet rakni egy zöld szettet. Aztán meg kalibráljatok ha valami nem jo rajta. Fegyverek is esnek, tegnap pl. mindkét társamnak esett 1-1 204es vector elég jo talentekkel, 5 inteles küldetésből!!
-
Madoc
veterán
válasz
kovimester #18455 üzenetére
Nem tévedek hanem a tapasztalatomat írtam le. Nem működik továbbra sem. Megdobnak gránáttal és ugyanugy felrobbanok. Igaz kisebbet sebződök de robban akkoris.
-
Madoc
veterán
A végső megoldás 4 es szettje sem csinál semmit ugyanugy ahogy anno a nomád sem.
-
Madoc
veterán
Senki nem használ shotit igy azzán ahhoz való szett esik a legtöbbet. Hogy nézne már az ki hogy minden zöld ami esik használható lenne!? Megunnád a gyüjtögetést.
-
Madoc
veterán
válasz
Raulblanco07 #18217 üzenetére
Igen és az is szombaton lett szar. 300 órám van a játékba szoval....
-
Madoc
veterán
Az a baj hogy szombat ota csinálja ezt. 195000/246000/6000 193Gs és striker set!! És csak intel gyűjtéskor szar.
-
Madoc
veterán
Srácok! Intel gyűjtéskor nektek is lelőhetetlen 31es sárgák vannak 2 hullámban, 2-2pufival? Már a tököm kivan, mert lelőhetetlenek. 7 eücsomag +1800 géppisztolylőszer fogyott 2 db intelgyűjtésre. A harmadikat meg se csináltam mert ujraéledtem a bázison. Letörlöm a picsába ezt a fost. Küldetésekkel, se hard-on se challange-en nincs gond. De ez az intel gyűjtés megfingat.
-
Madoc
veterán
Nekem ma a 2db 5 intelestől, meg az egyik 10-estöl is 214-es esett!! A másik 10es meg 191-est adott.
-
Madoc
veterán
Megcsinálták már a napi küldetéseket? Vannak már?
@hitvanyalak:mitől lenne ez a forum másabb? Fejlesztői forumokra is irnak máshol olyanokat hogy: teatyauristen!?
-
Madoc
veterán
Az uj napi küldiket lehet coop-ba nyomatni?
-
Madoc
veterán
-
Madoc
veterán
válasz
Raulblanco07 #17006 üzenetére
Ráadásul mint ahogy a linkelt oldalon is látszik a tag xbox-on nyomja,ahol ugye tudtunkkal nincs csalás.
-
Madoc
veterán
"Confirmed: cutting the rope will give you a 19 second instant timer. Takes six seconds to cut. Full 90 when the rope is successfully cut."
Forrás: Reddit
-
Madoc
veterán
Az ujratöltő állomáson a boss-tól most kaptam egy csapásmérő kesztyűt! Így megvan a 6-os szett belőle.
A nomád szett 4 darabja másnak sem teszi a dolgát? Még soha nem vettem észre hogy visszatöltötte volna az életem. A kiskarimon vannak de lehet kukázom mindet.
-
Madoc
veterán
Éjjel észrevettem egy hibát: 40000 dz lóvém volt és mondom megcsinálom a dz napi-t,ugye 7500-ért.meg is volt pillanatok alatt,be is adta hogy kész.Mikor kilépek ránézek az adatlapra és 41600-at írt! És ezt hogyan?? Bementem-öltem -megszereztem egy supply-t és jöttem is ki.Kiváncsi leszek belépéskor mennyi lesz a tarsolyban!?
-
Madoc
veterán
Nincs valami "milyenvideokártyátvegyek" topic? Mert ez egy multiplatform játék foruma. Ennél konzolosként még a rinya is érdekfeszítőbb. ☺️
-
Madoc
veterán
És amikor 6 megszerzett suply drop-ból 6-ban csak lila cucc van?! Majd szét..szott az ideg4
-
Madoc
veterán
A challange-ek mennek vagy azok sem?
-
Madoc
veterán
Attól hogy nincsenek napi küldetések, a challange nehézségeknek mennie kéne vagy nem? Én ki se tudom választani.
-
Madoc
veterán
11-es szinten mentem először egyedül a dz-be, és tetszett! 1-óra alatt dz9-es lettem és volt 17 kimentett cuccom.Szoval alacsonyabb szinten egyedül is lehet boldogulni szerintem,és igen is be kell menni 30-alatt!
-
Madoc
veterán
válasz
Egonyolc #9025 üzenetére
Igen ez a megöleted magad na ez nem volt könnyű tegnap. 15 percig futkostam az npc-k arcába, meg sebeztem őket de nem nyirt ki egy sem ☺️! Amikorra végre kinyirtak akkor ott termett egy jofej és felélesztett azonnal. Mérgemben szétbontottam mindent erre 5mp mulva halott voltam.
-
Madoc
veterán
A saját karaktereitek között át lehet vinni a cuccokat. A bázison a ládába kell betenni és a másik karakterrel is kivehető. Bocs ha már volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- EAFC 25
- Formula-1
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest