- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv. srácok!
Tudtok ajánlani valami egyszerű de nagyszerű programot számítógépre, amivel letudnék menteni a tidal-ról zenét? Jó lenne, ha lehetne mentési formátumot is választani, bár ez szerintem alap. Nem vagyok egy IT guru, úgyhogy tényleg valami efektíve egyszerű kellene, de azért minőségi -
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #473 üzenetére
Az lehet, asztali gépnél, de a telefon is, és a hálózati lejátszónál is egyszerre jelentkezik, vagyis olyan, mintha maga a Tidal mint kiszolgáló szarakodna, lehet nem bírják a szervereik, főleg ilyenkor, amikor mindenki otthon presnyed, és böngészget a zenék közt.
-
törölt tag
Valakinek van-e hasonló jelensége, vagyis asztali gépen is, hálózati lejátszón is, mobil alkalmazáson is akadozik a tidal, elindul, megáll, megint elindul, vár egy kicsit, asztali gépen a pillanat állj gomb körül kőröz egy karika, egyszer csak megint megy egy darabig aztán kezdi újra, komolyan mondom, hogy most már szét basz az ideg!!! és minden felületen ezt csinálja.
A nettel nem lehet baj, mert minden más stabilan megy, főleg, hogy új a router, a kábelezés(cat8, nem indokolt, de könnyen jött), a netem nem túl izmos, de itt ahol élek ez van, 60 megás, de előtte a 6 megával is simán hasított a tidal, úgyhogy a sebesség nem lehet gond, de mint mondtam, minden más hiba nélkül megy, mi lehet a baj?? kizárásos alapon, a tidal szórakozik. -
törölt tag
Üdv. srácok!
Van itt valami, amire nem találok magyarázatot, vagyis van egy elméletem, de megerősítésre vár.
Szóval, létezhet az, hogy egy adott hálózati lejátszó(Pioneer N-50AE), a saját TIDAL integrációjával nem minden MQA fájlt játszik le? Mert alapban szépen teszi a dolgát, ami mester az mqa-ban jön, ami hifi az flac-ban, stb. de van néhány olyan egyébként mester jelölésű zene, vagy album, amit ő sima hifiben játszik, holott mester jelölésű.
És az érdekes az, hogy ha ugyan azt a zenét, vagy ugyanolyan felbontású mqa zenét pendrájvra teszem, azt meg gond nélkül kezeli, kezelheti is, mivel a benne lévő DAC ezt lehetővé teszi.
Már teljesen szétkomplikáltam az agyam, hogy mi lehet a magyarázat!
Néhány helyen feldobom ezt a témát, talán lesz olyan szaki, aki otthon van ebben, és tud magyarázattal szolgálni.Itt van pl. ez az album, sima hifikén értelmezi, vagy pl. ezt is, holott a telefon TIDAL aplikációja, meg az asztali gépé is, mesterként tolja, mivel az is, de ha a Pio saját tidal kliesében indítom el, akkor csak sima hifiként játsza flac-ban, érthetetlen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Gumi és felni topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest