Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
sssent
senior tag
Nem az a gond, hogy nem volt klaviatúrám, vagy ne lenne elég egy noti bill. az asztali helyett, hanem, hogy amikor tablet üzemmódban használom, kifordítva, akkor épp nincs. Pedig jóformán folyamatosan kéne, még egy böngészőben is. Például írni ide a PH-ra a hülyeségeimet

Az érintőképernyő így önmagában valóban jó buli szerintem is. Úgy egy fél óráig, amíg felfedezem, hogy lehet a képernyőn matatva navigálni, rajzolni a paintben, és e-bookot olvasni, majdnem ugyanúgy, mint egy klasszikus könyvet. Én legfeljebb a legutóbbi célra tudnám valóban használni. Emellett viszont az a gond, hogy akadnak hátrányai is. Ha feltesszük, hogy a pénz nem számít, amivel ez drágább, mint egy sima, akkor is kényelmetlen lehet, hogy a tablet kb fél centivel vastagabb, és 35-40 dekával nehezebb. Egy ekkora gépnél ez kb 30% többlet.
Persze, ha neked ennek ellenére egy tablet a szíved vágya, és megteheted, végülis vedd meg. Csak szerintem nincs semmi értelme, hacsak nem rajztáblának használná az ember. (Bár nem vagyok grafikus, nem tudom erre a célra mennyire használható egyáltalán.)
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Bluetooth hangszórók
- Battlefield Redsec - Indul az EA ingyenes battle royale játéka
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- LED világítás a lakásban
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest