Hirdetés
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Borderless, és amúgy nincsen opció, hogy felbontást válts. De DSR-el egyből fenyomta nekem 4K-ba, aztán visszaskálázta QHD-re a monitorhoz
csak hogy optimális legyen... -
chris0000
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
az f@sza@
hát akkor ahogy sikerült..
nem olvastam a spoilert mert még nagyon az elején járok...
sorry
vmi jobb fejhallgatót használtok? laptop hangszoróztam itt, aztán most elővettem és áhh ez az indent mód őrült jó..
tömve van hangokkal a környezet minden apró kis rezzenést kiad, nagyot dob a hangulaton.. cinematicot le kell venni 100ról 20-30-ra, mert elnyom mindent. üdv. -
Fitzgerald
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ha röviden nyomod a gombot, akkor csak felveszed a cuccot inventory-ba.
Akkor vált át, ha hosszan nyomod. Elején én is szenvedtem vele, meg kell szokni. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BoneDragon
üzenetére
A hackelés? Később kapsz jobb cuccot automatikusan, azt külön nem tudod lecserélni.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
SPOILER (nincs tag)
Ahogy haladsz, fogsz majd találni több cyberdeck upgrade-t elszórva a világban, így ki tudsz majd nyitni magasabb ICE ratingű ládákat, ajtókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak hogy optimális legyen...
hát akkor ahogy sikerült..
sorry
tömve van hangokkal a környezet minden apró kis rezzenést kiad, nagyot dob a hangulaton.. cinematicot le kell venni 100ról 20-30-ra, mert elnyom mindent. üdv.