Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Drizzt
nagyúr
válasz
üzenetére
Szerintem sokat fog számítani nekem, mert azért napi 10 óra kb. a monitorbámulásom. Az egészségem meg megér pár*tízezer forintot.
Szóval most az lenne a gondom, hogy tudna-e valaki olyan lcd-t ajánlani, ami 17 colos, alacsony válaszidő, pixelhiba esetén nem az ablakon kidobott a pénzem, hanem mondjuk kicserélik, nem ocsmány 1024-en a képe játékok alatt. Egyéb dolgok alatt 1280-on használnám. Meg az ágyból is lehessen látni a filmeket valósághű színekkel. -
Drizzt
nagyúr
CRT monitort már szerintem egyre kevésbé tolerálja a szemem. Lehet be kellesz szereznem egy lcd-t, hátha azt jobban bírom. Vagy ez ugye nem csak urban legend?
-
Drizzt
nagyúr
Itthonra kéne monitor alapvetően internetezési célokra, nameg mozi, játék. De 1280*1024-ben a játékok sebessége már elfogadhatatlan a gépemen, annak bővítésére nincsen pénzem, s a szememnek egy lcd igencsak jót tenne szerintem, legalábbis otthon ha notebookon csinálom a dolgokat, akkor nem akad ki a szemem teljesen egy bizonyos idő után, itt a crt-n meg annál inkább.
-
Drizzt
nagyúr
Talán ide tartozik a kérdés: lehet kapni jó tulajdonságokkal bíró 1024*768-as natív felbontású lcd-t? Gondolok alacsony válaszidőre(15 colosoknál ez elég magas szokott lenni), látószög, stb.?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Automata kávégépek
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De azért legalább valamit mondhatnátok valami kompromisszummal akkor.
Akkor legyen az ár 65 max, s 17 col.