Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

A piros mozdony(világít a menetiránykak megfelelően fehéren a másik oldalán pirosan persze tolatáskor ez megfordul, a tetején az érintkező ha jól értettem valóban működnek) 2001-ben még márkából(dm) átszámítva 45K volt Drezdában az állomáson lévő modellboltban. A kocsik nagyrésze egy német ismerős(vasutas) kb 40m2-es ''terepasztalának'' volt a része :) (Pl egy régi bakterházat szállítatott az udvaba sorompóval és régi (nagyon régi) jelzővel. A két szép sárgás kocsi sem olcsó szal nagyon drágák ezek a modellek.
    Lima, Pico, Roco márkájúak a modellek :) A modellbolt.hu-n lévő mozdonyok nagyon olcsók de max ilyen olcsó kinai cuccok lehetnek az árukat elnézve :) Nekem van olyan vátó ami annyiba kerül mint egy ''jó'' mozdony a modellbolt.hu-n. Nincs vmi rendes modelles bolt a neten ahol márkás cuccok vannak?

A régi gőzmozdonyhoz való kocsik pico márkájúak és német vagonok.
    A pirosak is német vagonok :) Sinekből roco van a terepasztalon de most csak pár olcsó műanyagot és néhány karton alapút találtam :) Az alagút nem tudom milyen márkályú de nagyon szép, még a híd alatt ott van a hungarocell, hogy el ne törjön :D Van még 2 db roco kisautó is. A terepasztalon egy tojás alakú pálya van amiben van egy félkör ami hozzákacsolódik a ''tojás aljához''. 2 trafóról megy és 2db váltó van rajta + pár lámpa (a képen pont egy rossz lámpa van, nem bírta a 12V-ot pedig 16V-os)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák