Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
Igen, nem veletlenul a geometriai brown mozgas alkalmazzak peldaul az opciok arazasanal.
Ha rakeresel a gugliban h mean reversion trading akkor sztem eleg sok talalatod lesz. Viszont gyakorlatilag egy momentum tipusu indikator hasznalata boven eleg ilyesfajta tradinghez. Ugyanakkor ezt daytradelni csakis DMA kapcsolattal erdemes tehat be kell tudni ulni az ajanlati konyvbe. Ezt mt4en felejtsd el. A spread felemeszt meg ha 0.7 pip akkoris.
Hft trading. Orderbook dinamika es orderflow, kulonosen a block orderek monitorozasa segithet ilyen mikro momentumok megtalalasaban. Viszont mint irtam mt4en ezt szinten felejtsd el. Matlab vagy python vagy meg inkabb c ill java plusz apira van szukseg. Es persze olyan prime brokerre aki kolokaciot ad es rendkivul olcson es melyen tradelhetsz.
Meg hosszu tavon vannak szep trendek de oda kell a funda.
A tavlatokrol:
Amiota nyitott vagyok es nem sajnalom az idot es energiat a jobb megismeresre sokkal eredmenyesebben megy a trading. Viszont ez az en utam. Ez nem biztos h masoknak is epugy jo. Honapok ota a fejleszteseim a munjatarsammal es cimborammal jol alakulnak koszonhetoen a modszertan ismeretenek.
Hidd el a technikai elemzes teli van zsakutcaval. Esznel kell lenni es meg kell vizsgalni nem pedig csak elhinni egy egy adott technikai modszerrol h jo. Ezzel szemben a kvanti technikakkal megtzdod vizsgalni h egyaltalan van e ertelme penzt tenni egy egy modszerre.En az evek alatt ide jutottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest