Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Attihun

csendes tag

válasz Fecdzo #5353 üzenetére

"a legjobb ajánlat" nem mindig egyenlő az azonos szinttel.
    Egy sarkított példa:
    Stop szint 1.000.
    Ha a valós piaci ár 1.001 után .970, az ecn stopod optimális esetben .970, egy normális MM-nél 1.000. szerintem.... Egy időben technikai alapon kereskedtem a 10.30-s GU híreket. Elég megnyugtató volt, hogy tudtam a stop ott véd, ahova raktam.
    Egzotikus pároknál, (amiket én nem kereskedek), ott mindenképp jobban járhatsz az ECN-nel, a jóval kedvezőbb költségek miatt. Az alap pároknál viszont, olykor az esetleges csúszásokat figyelembe véve gyakorlatilag elhanyagolható a különbség.

Remélem pár-ezer dolláros számlát nézel, illetve bőven 1 Lot alatti kötéseket. :-)

De tényleg csak arra akartam utalni, hogy mindenkinek a saját szemszögéből, a saját elvárásait figyelembe véve kell brókert választani, ugyanúgy mint kereskedési stílust. Van néhány éles számla gyűjtő barátom. Érdekes figyelni, amint megörülnek egy cégnek, használják egy darabig, aztán szembesülve a hibákkal továbbállnak. Más ugyanakkor a kereskedési stílusához és elvárásaihoz teljesen megfelelőnek találhatná bármelyiket ezek közül.
    Egy időben minden robotszámlás a MIG-re esküdött, most a Tadára. Kíváncsi vagyok mikor derül erről is ki valami csúnya dolog. Pár éve a Saxo és az Oanda fogalom volt. Ma már csak emlék. Az Fxcm és az FxPro pár perce még a legnagyobbak voltak. Ma már legalábbis Magyarországon igen kevesen választják őket..
    Én úgy válaszolnék a brókerkereső kérdésre, hogy pld.
    Perpillanat, 3000 dollárral, amire bármikor szükséged lehet gyorsan, MB lehetőséggel, alap párokon, manuálisan kereskedve 5 perces charton, londoni nyitva tartáshoz, a piros híreket kerülve, Mt4 felülettel, 5 digittel, gold és Index CFD lehetőséggel, free VPS-sel, magyar support nélkül........
    X Brókert ajánlom. Ez meg már nem fórum szintű válasz persze. :-)

Új hozzászólás Aktív témák