- Apple Watch
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Botika89
tag
En is le kontrolláltam már nem tudom hányszor de semmi pöty nincs sehol!szemeim kápráznak
de ha lenne én biztos vissza küldeném!mondjuk én Londonban élek és az AO.com oldalról rendeltem!de az nap mikor meg kaptam a tvt fel is hívtak és meg kérdezték hogy nézteme át a tvt valami gond vane stb stb fel óráig érdeklődtek elégedett vagyoke meg ilyenek!nekem az volt az első dobozból ki at néztem valami karc ütés nyomok semmi utána be kapcs aztán teszt és hívtak is hogy mi van!hála istennek minden ok!főleg most így a 1276578 frissítés után! Mert az eleje rázós volt kicsit! Július 28 tol vagyok gazdája!

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de ha lenne én biztos vissza küldeném!mondjuk én Londonban élek és az AO.com oldalról rendeltem!de az nap mikor meg kaptam a tvt fel is hívtak és meg kérdezték hogy nézteme át a tvt valami gond vane stb stb fel óráig érdeklődtek elégedett vagyoke meg ilyenek!nekem az volt az első dobozból ki at néztem valami karc ütés nyomok semmi utána be kapcs aztán teszt és hívtak is hogy mi van!hála istennek minden ok!főleg most így a 1276578 frissítés után! Mert az eleje rázós volt kicsit! Július 28 tol vagyok gazdája!

Vhiktor