- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Most egy olyan lakáson filózok, ahol a hálószoba és konyha alatt van 2 óvoda és egy általános iskola. A lakás a 10-en van, de pár napja délelőtt voltam megnézni a lakást, és nyitott ablaknál eléggé felhallani a gyerek ricsajt.
Egyébként nagyon tetszik a lakás, de nem tudom mennyire vállaljam be (saját részre venném), főleg úgy, hogy nálam fontos a csend.
Valaki lakik hasonló környezetben? -
TomMusic
őstag
Igen ez így van, olyannyira, hogy nemrég voltam házat nézni, az egyik instant get-nek tűnt, viszont volt egy szomszéd ház (bár elég távol), amit állítólag csak nyaralónak használnak, és évente 1x szoktak hangoskodni. Na most amikor ott voltam pont ment hangosan a zene....
Szóval sajnos a ház se garancia a csendre.
Azóta lemondtam a házról, mert egyrészt anyagilag nagyon elvágnám magam, másrészt meg perpill valószínűleg túl sok macerával járna. -
TomMusic
őstag
Na kicsit későn válaszolok.
Szomszéd lakásban azóta is zajlik a felújítás, minden nap megy a fúrás/körfűrészelés/akármi. Gondolkoztam rajta hogy jó végülis csak azt kell kivárni hogy végezzenek, aztán rájöttem hogy nem. Innen minél hamarabb lépni kell. Ugyanis kisgyerekes család vette meg a lakást. Szóval a felújítás után annyiban fog változni a helyzet, hogy munkaidőn túl is zaj lesz.
Egyébként nem tudom mi a túrót lehet csinálni ennyi ideig, a tetőt lecserélték anno 1 hét alatt. 4 hónap alatt mások egy házat felépíttetnek.
Ehhez képest egy panel a legfelső szinten lehet még jobb is lesz.
Na bocsi hogy itt picsogok. -
TomMusic
őstag
válasz
sherlock82 #23 üzenetére
Ja, az még belefér.
DS39:
Beázástól nem féltél? -
TomMusic
őstag
Hát ezek nem túl jó kilátások. Ja olvastam máshol is, hogy a csúsztatott zsalus sem jobb ebből a szempontból.
[sherlock]:
Igen a szomszédos puhatolózásra én is gondoltam. Az majd akkor lesz érdekes ha elmennek. Mint a mostani helyen ahol vagyok. Öreg nénike lakott mellettem, teljes némaságban. Aztán megvette egy család, aminek eredményeképp április óta megy a fúrás, vésés, kalapálás stb. Valamelyik nap beláttam a nyitott ajtón keresztül, és hát teljesen szétverték a lakást.
De szerencsére relatíve próbálják normálisan csinálni, az új tulajok jófejek. Csakhát na..Szerk.:
Annyiból viszont jó lenne a lakás, hogy könnyebb eladni, olcsóbb fenntartani, jobb a közlekedés.
Tudom itt nekem kell dönteni, csak kíváncsi vagyok ki járt még hasonló cipőben. -
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Sajnos engem eléggé frusztrálnak a zajok. Kertesházban nőttem fel, szóval az lenne az ideális állapot, a fűnyírás, flexelés, stb. zajok nem zavarnak. Viszont a dübögés, tompa beszédhang igen. Tehát a tipikus panel zajok.
Most társasházban lakom, ez relatíve egész jó, de költöznöm kell, saját ingatlant akarok (hitellel) amíg nem lesz 10M HUF /m^2 áron...
És itt a nagy dilemma, hogy merjek-e venni panel lakást. Attól tartok hogy ott fogok megőrülni, és eladni meg szívás lesz, mert bukok pár misit vele, ha az elején akarom hitellel eladni. Még gondoltam rá, hogy ha panel, akkor legfelső szintet keresek, nem tudom az mennyire necces a beázás miatt.
Járt valaki hasonló szituban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max