- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mvkly
senior tag
A komplett felújítások előnye, hogy valszeg a vizesblokkokat is érinti, a 20-30 éves, leamortizálódott lefolyók/szerelvények cserélve lesznek. Engem 3-szor áztattak be elhanyagolt fürdővel, egyszer a wc-vel. Utóbbiból nem a tiszta víz folyt le hozzám.
Viszont óvakodj a friss házas, vagy kisgyerekes közvetlen szomszédoktól
Főleg, ha fölötted vannak közvetlen. Hosszú évekre okoznak majd kellemes perceket, 7/24-ben.
-
Öreg nénike lakott mellettem, teljes némaságban. Aztán megvette egy család, aminek eredményeképp április óta megy a fúrás, vésés, kalapálás stb.
Ha csak nem költözöl ki a pusztába valahova, ez bárhol előfordulhat és elő is fog fordulni. A családi házat is szokták időnként renoválni, átalakítani. Mikor te zörögsz emiatt, azt meg mások hallgatják.
Elképzelhető egyébként, pont azért volt ott csend sokáig, mert a néni nem költött semmit a lakásra és most több évtizedes "leélést" kell rendbetenni, részben pedig a saját igényekre alakítani.
-
DS39
nagyúr
Én pont ilyen miatt (felettem zörgés) próbáltam ki a 10. emeletet. Az a része oké (nincs zörgés felülről), de a panel tényleg nem a legjobb (4-6 emelettel lejjebb felújítás van, azt is hallod).
Inkább tégla vagy csúsztatott zsalus, ha társasház!Ami engem napi szinten zavar, az a felszálló repülőgépek zaja.
2018-ban megváltoztatták (EU-s rendelet miatt), hogy merre mennek, és most mi kapjuk a jóságot. (Régebben kifelé kanyarodtak 16.ker. felé, most befelé 9.ker. felé)
Ez főként nyáron szopás, mert az ablakok éjjel (is) azért nyitva lennének, a légiforgalom pedig 0-24-es, főleg a Cargo. -
sherlock82
senior tag
Szia , én lakásban mindig , igaz , hogy téglában. Ha nagyobb hangoskodás van, wc - ben fürdőben simán lehet hallani.
Fúr valaki, azt meg simán hallod bárhol. Pedig ez tégla nem panel.
Ott ezekre a hangokra simán lehet hallani, és ahogy a többiek is írták, ezek könnyedén fel is erősödhetnek a panel lakások sajátosságai miatt.
Amiben szerintem mindenképpen puhatolózz hogy kik a szomszédok ? .
Ha idősebb nyugdíjas emberek, akik szépen csendben elvannak a kis világukban akkor nagy hang azért nem lesz! -
Én negyven éve - akkor új építésű - panel legfelső, tizedik emeletén laktam. Másfél év után a házgyári elemek között ki lehetett látni, annyira pocsék munkát végeztek a kivitelezők. Hideg télen így sem volt a lakásban, mert a központi fűtés fentről folyt végig a rendszeren, sokszor nyitva volt az ablak télen is. (Akkoriban nevetségesen olcsó volt a központi fűtés. Ha nem toltak eléggé forró vizet a központból, akkor pedig a földszinten fagyoskodtak, mert mire odaért, kihűlt a víz a rendszerben.)
A rezgést nagyon viszi a panel, a dübörgés, falfúrás gyakorlatilag az egész épületre átterjed. Beszédet inkább a strangok - főleg a fürdőszoba és a WC - továbbítják. Csepeli panel VI. emeletén minden hallható volt a földszinttől a X. emeletileg, amit ott mondtak vagy csináltak.
Szerintem nem jársz jól sem a panel, sem a csúsztatott zsalus lakásokkal. Pont azokat a zajokat és a rezgést továbbítja az épület szerkezete, amit a leginkább zavarónak mondtál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- Formula-1
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!