- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Jelentem,tapventi kicserelve.
Lomextol megrendeltem volna a Jamicont,de egyreszt 2000Ft az also hatar (az alatt nem is vesznek fel rendelest) masreszt pedig nagyon gyorsan kellett valami,ugyhogy korbementem a varosban es hat...nagy csalodas ert.
Kaposvaron lakom,de hihetetlen hogy SEHOL nem lehet kapni ertelmes ventilatort. Mindenhol csak 1000-1200rpm koruli darabok voltak. Meg a bontoban sem tudtak adni semmi hasonlot. Vegul egy 1200rpm-es froze-n venti mellett voksoltam. Ugy beszeltem meg az uzletben,hogy elviszem,kiprobalom ha nem jo akkor visszaviszem. Eddig teljesen jo,hangja nincs,sok levegot megmozgat es volt hozza szilikon rogzito pocok is (raadasul mindjart 5db!
) A kabelt kivezettem a tapbol,alaplapra van dugva,onnan meg fix 12V-t kap. Amennyire tudtam megterheltem a gepet,semmivel sem fujt ki hatul melegebbet,mint eddig,ugyhogy marad. Kesobbiekben ha jon meg par vinyo a gepbe,akkor rakok bele valami komolyabbat,de egyelore megteszi.
Koszi a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- DELL Universal Dock UD22
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest