- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
Hirdetés
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
Hmmm. Most álítgattam a szorzót egy kicsit. Végülis műxszik, csak az a baj hogy amit szorzót beállítok annak a 2x-esét veszi! A 7x-es(14x-es) re meg rá se bagózik, azt 15x-ösnek látja! Miért?
-
Szeke
senior tag
Érdekes lenne, ha chipset meg tudná kerülni a procin az elvágott hidakat.... Nagyon érdekes.... Az a helyzet, hogy az nforce2 a Tbred-B-k elterjedésével egyidőben terjedtek el, és mivel a Tbred-B szorzólockmentes, mindenki azt hiszi, h az nforce2 oldja.... Közbe ez nem igy van :) Ha lehetne csinálni szorzólockmentesítő chipsetet (mint ahogy nem lehet) akkor intel platformra már régestelen rég csináltak volna...
-
MUŁĐER
addikt
Próbáltam a 7x-est (legkisebb). Semmi nem történt, minden ugyanolyan maradt. Próbáltam a 7,5x öst, gép meghalt. Próbáltam még a 13x-ost (max) a gép ott is meghalt. Lehet hogy valamelyik szorzón elindul majd? De én csak az FSB akarom növelni, de az alapszorzóval csak 149 Mhz-ig megy, és én min.166 Mhz-ig szeretném feltornázni.
-
Vitus
őstag
Az nforce2 nem old semmit. A tbred és barton magos procik mind szorzózár nélküliek így via és nforce chipsetben egyaránt állítható a szorzó. Ha egy palomino magosat beleraktok akkor egyik sem fogja tudni állítani a szorzót ha csak nincs a proci meg hackelve :)
-
MUŁĐER
addikt
Csőváz! Nekem egy 2400+-om van egy MSI k7n2 Delta-l lappal, de nem tudom álítani a szórzót. Körbeolvastam már pár helyen, de nem lett túl tiszta a kép. Szóval csak úgy lehet föloldani a szorzózárat ha összekötöm az L1 hidat? Vagy lehet máshogy is? Jobban szeretném soft-ban csinálni.
-
FluID
tag
Oldja! :DDD
-
-
Mazlee
aktív tag
Nekem Epoxom van. ott nincs szorzózár
-
najnhend
tag
Senki nem tudja?
-
najnhend
tag
...elfelejthető?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- GTA VI
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Honda topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sweet.tv - internetes TV
- Sorozatok
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest