Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
Hmmm. Most álítgattam a szorzót egy kicsit. Végülis műxszik, csak az a baj hogy amit szorzót beállítok annak a 2x-esét veszi! A 7x-es(14x-es) re meg rá se bagózik, azt 15x-ösnek látja! Miért?
-
Szeke
senior tag
Érdekes lenne, ha chipset meg tudná kerülni a procin az elvágott hidakat.... Nagyon érdekes.... Az a helyzet, hogy az nforce2 a Tbred-B-k elterjedésével egyidőben terjedtek el, és mivel a Tbred-B szorzólockmentes, mindenki azt hiszi, h az nforce2 oldja.... Közbe ez nem igy van :) Ha lehetne csinálni szorzólockmentesítő chipsetet (mint ahogy nem lehet) akkor intel platformra már régestelen rég csináltak volna...
-
MUŁĐER
addikt
Próbáltam a 7x-est (legkisebb). Semmi nem történt, minden ugyanolyan maradt. Próbáltam a 7,5x öst, gép meghalt. Próbáltam még a 13x-ost (max) a gép ott is meghalt. Lehet hogy valamelyik szorzón elindul majd? De én csak az FSB akarom növelni, de az alapszorzóval csak 149 Mhz-ig megy, és én min.166 Mhz-ig szeretném feltornázni.
-
Vitus
őstag
Az nforce2 nem old semmit. A tbred és barton magos procik mind szorzózár nélküliek így via és nforce chipsetben egyaránt állítható a szorzó. Ha egy palomino magosat beleraktok akkor egyik sem fogja tudni állítani a szorzót ha csak nincs a proci meg hackelve :)
-
MUŁĐER
addikt
Csőváz! Nekem egy 2400+-om van egy MSI k7n2 Delta-l lappal, de nem tudom álítani a szórzót. Körbeolvastam már pár helyen, de nem lett túl tiszta a kép. Szóval csak úgy lehet föloldani a szorzózárat ha összekötöm az L1 hidat? Vagy lehet máshogy is? Jobban szeretném soft-ban csinálni.
-
FluID
tag
Oldja! :DDD
-
-
Mazlee
aktív tag
Nekem Epoxom van. ott nincs szorzózár
-
najnhend
tag
Senki nem tudja?
-
najnhend
tag
...elfelejthető?
Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- Ryzen 5 1600X dobozos CPU
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest