- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
-
Mobilarena
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2025.05.22)
Új hozzászólás Aktív témák
-
felho001
tag
Sziasztok adott egy nas anin be van állítva a dyndns és működik is rendesen. Viszont ha kívülröl el akarom érni a photo station-t akkor ez nem sikerül pedig már beállítottam azt is a PS-en belűl hogy a gazdanév mi legyen és a https port pedig 444 és meg is csinálatam a port forwardot. de baromira nem működik sőt ha kikapcsolom és megprobálom elérni a 443-as porton akkor meg valamiért a synology router web vpn oldala indul el. esküszöm full nem értem pedig a 2 dyndns teljesen más. mert a nas az dyndns előfizetéssel és a router az meg a synology ddns kapcsolata. És a megosztott mappa linkjei sem működnek. valaki ha tudja írja már le hogy hogyan kell beállítani. Köszi felhő
-
felho001
tag
Sziasztok!
A Hyper BackUp-al csinálok mentést az Amazon drive-ra, es azt vettem észre hogy olyan mintha csomagokra lenne darabolva a feltöltés, ez alatt azt értem hogy elkezdi tölteni pl 50MB/s el majd vissza esik egy kis idő után 123kb/s majd megint mondjuk 20MB/s-el tölti fel. A routeren prioritása van a Nas-nak de nem értem mit tud tokolni ennyi ideig az egyik mentes kb 800GB az most 46% bal jár es már 3 napja csinálja. Van valakinek valami ötlete vagy esetleg egy jobb biztonsági mentésre egy alkalmazás javaslata.? En azt gondoltam, hogy miután kijelöltem a mentendo részt ő csinál belőle egy csomagot amit a 1GB/s interneten pikk pakk feltolt. De ez sajnos nem így történik. -
felho001
tag
Sikerült megoldani azzal, hogy a photo station beállításain belül a https porthoz beírtam 444-et és most nem akad össze semmivel és megy a link megosztás és az albumhoz való hozzáférés.
-
felho001
tag
DS415+-ra feltettem és csont nélkül megy minden a plex is és minden.
-
felho001
tag
válasz
Stanley-B. #30366 üzenetére
Akkor lehet hogy várok egy két napot köszi.
-
felho001
tag
Sziasztok valaki felrakta már az új Syno NAS frissítést? Ez már jó? Mert ha jól emlékszem a múltkorit vissza vonták.
-
felho001
tag
Sziasztok valaki képben van synology routerrel kapcsolatban? Ha igen olyan problémám lenne, hogy feljön egy friss update és az install után összeomlik a local network és a 192.168.1.1 ip helyett 10.0.4.1-es ip csinál magának ha nyomok egy reszetet és újra konfigurálom akkor jó de a frissítést ismételten feldobja amit teljesen nem értek. T-home optica az internet a T router az csak modem és az után jön az rt2600ac synology ami pppoe kapcsolattal csatlakozik a netre.
-
felho001
tag
válasz
Csabroncka #29888 üzenetére
van port forward beállítva de nem enged többet más ip címhez a ruter. linksys EA6900
-
felho001
tag
Sziasztok valakinek van arra ötlete ha a photo station-ben megosztok egy nyilvános mappát legeneral egy linket ami úgy néz ki hogy ...synology.me/photo/valami és ha rányomok nem működik a link csak akkor ha kicserélem az elejét a http://QuickConnect.to/nasid/photo/a generált link. És akkor megy. de ha külső címről lépek be ami a ddns synology.me és ott elindítom a photo alkalmazást ugyan úgy nem tölt be. mit kellene beállítanom és hol hogy működjön mert már vagy 3 órája keresem rá a megoldást. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest