- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szulita28
senior tag
Erről a márkáról mit lehet tudni:
H&S
Milyen szerkezet pl. ez a 35 köves? Kicsit meredeknek érzem az 1000-1200 eurót Citizen-szerkezetes órákért.
Milyen ismert márkával lehet párhuzamba állítani?Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
RózsaTamás89
újonc
Sziasztok!
Óravásárlásban gondolkodom, nehéz a választás, ebben kérném a segítségeteket!
Certina-ban és Seiko-ban gondolkodom, 100000 Ft-ig!
Szerintetek melyik lenne a jobb?
Seiko SNQ137P1
Seiko SUR007P2
Certina DS Caimano
Nagyon nehéz a választás, ebben kérném a segítségeteket!
A Seiko-ról csak jókat hallottam!
-
Szulita28
senior tag
-
fagyalllo
őstag
válasz RózsaTamás89 #91354 üzenetére
Én az SNQ137-et venném Szingapúrból, igyen postával 121 USD-ért
(becsapós, át kell állítani a jobb felső sarokban a pénznemet), az itthoni árhoz képest féláron: [link]A fehéret nem találtam, de fekete számlappal SUR009: [link]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
excalibur36
senior tag
Hozzáértő szakik segítségét Kérem!
Orient Flight hoz lehet Zafír üveget kapni?
Ha igen, hol?Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
Bling95
őstag
válasz excalibur36 #91358 üzenetére
Rayhez nekem se lenne rossz, de szerintem csak csináltatni lehet
-
squir
aktív tag
Szintén kis segítség-kérés:
emlékszem, hogy valakiről mindig emlegetve van, hogy Citizen-kérdésben, beszerzésben "nagy mágus".
Csak nem emlékszem a felhasználó nevére...
Meg tudná valaki mondani, fel szeretném vele venni a kapcsolatot.
Előre is köszi! -
afrojack1
senior tag
-
Bling95
őstag
szerintetek egy kézi felhúzós óra alkalmas lehet évi párszori hordásra? vagy inkább erre is jobb az automata néha felvéve, forgatva?
-
polonic
félisten
válasz RózsaTamás89 #91368 üzenetére
A Seiko nagyon jó. Szerintem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #91367 üzenetére
Hülyén irtam, az óra nem az en stílusom. A többi stimmel
Bling95
Viccelsz? Persze hogy alkalmas.[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz RózsaTamás89 #91354 üzenetére
SUR007P2 igen szép, tetszetős óra.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Bling95
őstag
válasz vadászcsiga #91371 üzenetére
nem viccelek, nem tudom hogy mennyire tesz jót a szerkezetnek a sok állás.
na mert alapvetően támadt egy olyan gondolatom hogy ha anyagilag úgy alakulnak a dolgok akkor érdemes-e felujíttatni valami régi szép órát kifejezetten öltönyös alkalmakhoz. de akkor ezek szerint szóba jöhetnek a kézi felhuzosok is.
-
M1ó
csendes tag
BAti77: vadászcsiga:
Köszi. Volt is meló velük bőszen.....
De a végeredmény mindig vígasztal! -
polonic
félisten
Pénteken állítottam be az órámat a telefonomhoz mérten úgy, hogy siessen 10-15 másodpercet. Nyilván ezt pontosan nem tudtam mp-re pontosan megcsinálni.
De ahogy nézem, azóta tartja az óra ezt a sietést. Most néztem rá, az óra 12 mp-es sietésénél váltott a telefonom a perc.
Azért választottam a telót jelenleg, mert szinkronizálja az időt bizonyos időközönként. Valamennyire pontosnak tekinthető. -
fagyalllo
őstag
válasz RózsaTamás89 #91368 üzenetére
Mindegyik egyszerű kvarc, megbízhatósággal nem lesz gondod, a Seiko öröknaptára miatt 15 évig az elemcserén túl csak a téli-nyári időszámítás állításánál kell piszkálni.
Ha nem fűznek érzelmi szálak a Certina márkához és mindhárom óra tetszik, az ár miatt egyértelműen Seiko.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Balli
őstag
Melyik az a karóra katalógus, amely tartalmaz vintage órákat is becsült piaci árakkal? Ha jól emlészem német nyelvű és évente adnak ki egyet
Athens 2004
-
petyus80
tag
Lenne egy kérdésem. Mennyire szeretik az automata órák, ha bringázás közben is viselve vannak. Napi szinten bringával járok melóba és nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet lenne-e tőlem, ha viselném közben. Egy 500 méteres szakaszt (murvás,enyhén hepe-hupás) leszámítva aszfalton visz az utam. Bocs a kérdésért, ha sokatoknak ez triviális, de inkább kérdezek, mintsem az órámnak esetleg ártsak. Amúgy egy Tissot Seastar 1000-es óráról van szó, ETA 2824-2-vel. Kvarc beszerzésében vacilálok pont ezért,de ha nem árt neki...
-
-
JackFeryll
őstag
A díszbúvár (ott a computer a kezén)
-
petyus80
tag
Tothgera30,fiktív1: Köszönöm! Akkor vadászok hozzá inkább egy kaucsuk szíjat.
-
fagyalllo
őstag
válasz RózsaTamás89 #91388 üzenetére
Még nem rendeltem onnan, de az ebay-es értékelése 100%-os, a PayPal fizetés miatt pedig nem igen lehet probléma.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
KelemenUhr
aktív tag
Ha esetleg valakinél lapul egy ilyen típusú Casio (EF 500D-1A) és megválna tőle az e-bay-es ár alatt (kb. 20k), mindenképpen keressen! Tudom, hogy 20k sem nagy pénz és hova akarom ennél olcsóbban, de fut most vagy 3 vintage project és nem vet fel a pénz, viszont valamiért megtetszett ez, mindig mondjátok, hogy a használt kvarcokat kb. csak gomborét lehet eladni, szóval próba-cseresznye.
[ Szerkesztve ]
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
evo87
őstag
válasz KelemenUhr #91390 üzenetére
Volt ilyen órám, csak a bőrszíjas verzió. Abszolút stílusos választás, noha valóban "csak" kvarc.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs