- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megkapók a Vivo S20 Pro specifikációi
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
válasz WolfheartGR #243550 üzenetére
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
tag
válasz BloodRay #243554 üzenetére
Teljesen más a két óra, akkor neked mid is van?
#243555tomsolo
igen, az az egy vitatható megoldás rajta, de az öregem csak fémszíjast hord mostmár. Zavarja a bőr. És szerintem nem szeretné cserélgetni a szijakat . Adja Isten, hogy elkoptassa ezt az órát is és vehessek neki akkor másikat[ Szerkesztve ]
"there are more jacks then one at the fair..."
-
tomsolo
addikt
válasz BloodRay #243554 üzenetére
What’s the best way we can help those whose lives have been devastated by the Ukraine war? By creating a unique timepiece – with all the profits it generates going to the Red Cross in Ukraine. The C63 Ukraine LE is limited to 300 pieces and boasts a dial that represents the ancient colours of the Ukraine flag. Meanwhile on the backplate, the words ‘Слава Україні!’ (Glory to Ukraine!) have been engraved. Our goal is simple: to raise £150,000 – it’d be fantastic if you can help us get there.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
BloodRay
veterán
válasz djeperto #243556 üzenetére
SPB071-em van, de gondolkozom erősen a CW-n a kisebb mérete miatt.
tomsolo - > Láttam. Ezt a verziót meghagyom másoknak, nekem a zöld tetszik nagyon normál és GMT verzióban egyaránt.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
dzsi23
addikt
válasz tomsolo #243557 üzenetére
Lehet hozzá másik számlapot kérni? Persze, akkor nem villoghatnék vele, hogy támogattam valamit, miközben igazából nem is támogattam, hanem csak vettem magamnak egy órát.
300 darab, 150 ezer font profit, vagyis egy 750 fontos órán 500 font a nyereség. Nem mitha ez meglepne, csak az lep meg, hogy ezt így nyilvánosan leírják.Szerk.: Ja, fagyalllo megelőzött, mindig fél óra, mire leírok egy hsz-t, mert mást is csinálok közben.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
-
@mriya@
őstag
válasz Lev Abalkin #243572 üzenetére
Természetesen, mint az 5 $ -os damaszkuszi pengés kések.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Lev Abalkin
tag
válasz @mriya@ #243573 üzenetére
Kicsit tájékozódtam. A 100 d. csak egyfajta foglalási, elővásárlási díj. A teljes (akciós) ár 300 d.
A Proxima kínálatában jelenleg is több meteorit számlapos óra van. Eddig még nem találkoztam a fórumokom nagy lelepleződéssel...
Szóval, szerintem, valódi.
Amúgy a Gibeonból több száz (vagy ezer) kg-ot találtak eddig, szóval korántsem olyan ritka (és drága) fém, mint pl. azt a Rolex sugallani próbálja...[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
válasz Lev Abalkin #243572 üzenetére
Én csak annyit teszek hozzá, hogy Dialmaker 200 dollár körül árulja a meteorit számlapokat Seikokhoz.
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Veron
addikt
válasz Lev Abalkin #243580 üzenetére
akár ez is előfordulhat természetesen
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
Eugene Roe
őstag
válasz alphaville #243578 üzenetére
Már csak a 3 órás dátumot kellene elfelejteniük
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
gyuszmó
őstag
[https://www.irisimo.hu/citizen-promaster-skyhawk-jy8020-52e
Ez is szuper, nagyon jó nagyot tetszik, de nem nagyon kapni, ki futott.
[ Szerkesztve ]
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
dud998
őstag
válasz pulutodurumo #243585 üzenetére
Ejnye!
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
gyuszmó
őstag
-
dud998
őstag
válasz pulutodurumo #243585 üzenetére
-
dud998
őstag
-
Empsepo
senior tag
válasz Eugene Roe #243583 üzenetére
Én szeretem a dátumot az órán, de ebben az esetben tényleg feleslegesen bontja meg a számlapot.
Nem illik oda.A járástartalék kijelző ellenben passzol!
-
SH4D0W2011
őstag
A G-Shock GA-2100 és 2110 között van bármi különbség? Méretben, speckókban úgy látom ugyanaz, modul ugyanaz van bennük, szóval én nem láttam semmit. A 2100-1A Timestore-on a 10%-os kuponnal 28-ra jönne ki, van ettől valahol jobb áron?
-
mrc90
újonc
Sziasztok! Nyár érkeztével szeretnék majd vásárolni használtan egy automata svájci búvárt, átmérő tekintetében 38-42 mm közöttiben gondolkozok, 200-250e Ft-os ár környékén, leginkább fémszíjat preferálok, esetleg kaucsuk jöhetne még szóba. A következő típusokkal szemezek jelenleg: Edox Skydiver, Mido Ocean Star, Steinhart Ocean One, Longines Hydroconquest. A felsoroltakkal kapcsolatban milyen tapasztalatok van? Esetleg tudtok mást javasolni hasonló kategóriában?
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
válasz mrc90 #243593 üzenetére
Hamilton Khaki Navy Scuba 40 mm-t ajánlom még vagy esetleg a Glycine Combat Sub sorozatát.
Hamilton
Glycine[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
tomsolo
addikt
válasz mrc90 #243593 üzenetére
hát a steint leszámítva, ha a többi be tudod szerezni 250 alatt akkor az elég jó vétel
Olcsóbbért van még SWISS MILITARY SMA34086.02 - Ronda vagy SW200 szerkezettel - igaz ez már 43 mm, vagy kicsivel többért van Davosa Argonautic meg Epos
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Fehercsoki
aktív tag
Megtetszett a Casio EFS-S580DB-1AVUEF óra, honnan lehet tudni, hogy cserélhető vagy integrált a szíja? Integrált szíjasat nem szeretnék venni, de egyébként nagyon tetszik az óra.
-
dzsi23
addikt
válasz Fehercsoki #243599 üzenetére
Leginkább hátulról lehet megállapítani, hogyan csatlakozik a szíj; a kérdéses Casion cserélhető.
Szerk.: És az is látható, hogy hajtogatott szíjas. De ez nem feltétlenül kell, hogy zavarjon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest