- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz zolnagy #237045 üzenetére
670-es tok . Amikor van, be kell spájzolni belőle. Milyen festékkel fested le a mutatót ? Lume porod is van?
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
@mriya@
őstag
válasz xcvbxcvb #237050 üzenetére
Pedig az én véleményem sem ér többet, mint másoké (sőt!).
Volt régen egy Boctok Precision órám, sokat foglalkoztam vele, de nem tudtam kibékülni a pontatlanságával, így útjaink elváltak.
De mindig szeretettel gondolok rá.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
zolnagy
őstag
válasz @mriya@ #237048 üzenetére
Sajnos nyugati ablakunk nincs. Egy ÉNYirányú, ami inkább É.
Most kipróbáltam szabadban mozgás közben többször is szinkronizálni, negatív. Még addig se jut el, hogy a W-re ugorjon a mutató, R-en marad, majd 1-2 perc múlva “Error” üzenet. Gondolom, ha W-re sem tud ugorni, akkor ez van. Nem véletlenül írja a használati, hogy le kell tenni és ott hagyni a művelet alatt.@xcvbxcvb, gondolom nem nekem ment volna.
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
válasz zolnagy #237055 üzenetére
Na ezért (is) nem kacsintgattam soha a lineage órák felé. Zéró visszajelzés szinkron közben, már ez is fura (pedig a kijelző képes lenne rá). Mindegyik gshockom képes volt mozgás közben szinkronizálni (sőt még egy protrek is). Persze, nyilván más kategória, inkább az elegancia mint a technológia, de ettől még szép óra.
Sajnos a neten alig van infó a típusról.
@mriya@ neked melyik van?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
?Heh! Döbbenetesen kevés óra van fent a hardveraprón. Mondjuk nem gond, hogy kevesebb az alliexpresszes khakik a piacon.
Órabörze lesz idén?Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
fagyalllo
őstag
válasz @mriya@ #237058 üzenetére
Persze, nagyon jól működik. Nekem mindkét órám két percnél kevesebb idő alatt szinkronizált, ami az egy perces dcf77 jel miatt azt jelenti, hogy azonnal elkapta és nem szakadt meg, folyamatos vétel volt.
Polarstar: mert alig keres valaki ott órákat, nincs sok értelme hirdetni
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Fall-N
veterán
válasz Lami66 #237037 üzenetére
Hát ez az. A GPS sokkal pontosabb lenne és a lefedettség is megoldott. Csak a gyártók direkt a drágább kategóriába pozicionálják. Meg nem mindegyik fajta órához elérhető amúgy sem. De szerintem a BT sem lenne rossz megoldás. Elég egy alkalmazás a telefonhoz és szinkronizál az internetről. Lásd Casio.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz zolnagy #237055 üzenetére
Furcsa, nekem a keleti panel ablakban tartva éjszakára, minden nap szinkronizál. Hajnali 2-5 között elkapja a jelet. Mondjuk velem szemben nincs épület.
xcvbxcvb : Régóta tervezem a festést, de eddig csak körömlakkal próbálkoztam, némi lume port belekeverve. Nem jó megoldás, porlik és csomós. De legalább könnyű eltávolítani. A 670-es tokot meg nem ismertem fel, igaz, csak a gyári képeken láttam eddig, nekem nem volt.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
fattyu
veterán
válasz fagyalllo #237071 üzenetére
nem mondom értem a seiko loret még
de ez teknős tok nem?a willard a 6105 eredetileg. annak a reissueja az spb 151 és 237.
vagy a modern teknős és eközött van annyi difi hogy ennek a toknak külön beceneve van?
Amugy úgy volt hogy vettem ama kék save the ocean beugró fémszíjas tekit. Hát ez marha jó. kényelmes gyönyörű vintage feeling.
igazából próbából vettem hogy lesz e akkora szerelem hogy vegyek egy bitangabb búvárt. Lett.
oké nézzük mi van feljebb teknős.
king turtle. day/date felett nagyító. nem kösz. 4r36 annyiért... hát.
felette willard reissuek. kissebb tok. nem kérem.
aztán hatalmas szűnet és jöttek ők. az antracit nem limitált és a kék... fog összeszorít...
nem bántam meg egy pillanatig sem.annyira műszer, annyira hibátlan, annyira selymesre megmunkált, annyira kényelmes. picivel még puhábbak a vonalai mint a modern turtle-nek, erősebb az asszimetria. az indexek a mutatók mind egy régebbi érzet. vintagebb érzés az egész óra. Boomer óra a boomernek
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Magnum_
nagyúr
Jovo heten leadom Hantosnal az oramat, mutatokat csereli majd, meg vannak kopva. Nem lesz olcso es egy honapra vallalja... :/
Addig is rendeltem egy Casiot :-)))
I humbly and respectfully decline™
-
fattyu
veterán
reggeli párbeszéd:
-Figyi Viki, Be kéne ugrani seiqo butikba.
-akkor vehetsz új órát ha veszel egy óratartó dobozt és nem a polcon porosodnak.
-na jó.na kinek van a legjobb csaja?
mondjuk amikor meglátta kp köteget amit elraktam akkor azért közölte nem vagyok normális...
még így is kinek van a legjobb csaja?
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
A mi Casio-m beszerzése közben figyeltem fel az üzletben két órára, vissza is mentem most délután megnézni őket alaposabban.
A bibi ott van, hogy az egyik kétszer annyiba kerül mint a másik.
Mivel én nem vagyok nagy szakértő, illetve a leírások alapján annyit látok, hogy a drágábbnak más a szerkezete, 22 vs. 24 köves, több a járástartaléka és talán (bár nincs rá egyértelmű bizonyítékom) tömör szemes a szíj, valamint van koronazár.A pénzügyi részét figyelmen kivül hagyva, van ekkora különbség ezek alapján a két óra között? Ja, bocsánat...az órákat még nem linkeltem...
és
Orient Star Avant Garde Skeleton
'Külsőleg' mindkettő nagyon tetszik. Felpróbálni még nem tudtam, mert záróra volt...
-
trassher
addikt
Öltönyórát keresek ami hasonló a Bambino 3-hoz viszont quartz szerkezettel. Egyedül az Orient Capital-t találtam ami hasonló de érdekelne még más típus is. Fontos, hogy quartz legyen mivel ritkán hordanám és minimum 40 mm az átmérője. Árban 50-60.000 között első körben.
Redmi Note 7
-
rbalint88
addikt
válasz hdanesz #237079 üzenetére
Hat szvsz a retro future camera nem szep, a masik viszont allat. Lenyegi kulonbseg csak a zafiruveg es az 50 vs 100m vizallosag, ezen kivul a megmunkalas es a valamivel jobb szerkezet indokolja a felarat. Azt mar neked kell eldontened, hogy ez meger-e neked plusz penzt. Egy rolex vagy barmi dragabb ora se er annyit, mert a funkciojat (mutassa az idot) egy 5000Ft-os casio f-91w is tokeletesen ellatja ha csak a ketto kozul lehetne valasztani, a dragabbra szivesen adnam ki a penzt.
-
zolnagy
őstag
-
zolnagy
őstag
válasz Nimda #237057 üzenetére
Nekem meg a Gshockok nem tetszenek. Hát igen, kinek a pap..ugye És ízlésről nem vitatkozunk.
Amúgy sztem a Gshockon kívül más sem jelez vissza, pl azok az órák, amiknek nincs kijelzője. Pl Oceanus, Citizen Atteca. Ettől függetlenül ezek az utóbbiak sztem elég szép órák.[ Szerkesztve ]
-
padre71
tag
válasz trassher #237080 üzenetére
Én is Bambino stílusú kvarcot kerestem, de nem találtam az Orient Capitalon kívül más 100 ezer alatti kategóriájút. Végül megrendeltem az ORIENT CAPITAL UG1R003W az Emagról 24 ezerért. [link] Nekem tetszik, arra a néhány alkalomra, amikor öltönyt viselek, pont jó lesz ennyiért.
-
Sakic19
csendes tag
válasz trassher #237080 üzenetére
Esetleg árban egy kicsit följebb? [UNDONE - Mystique Mercury] , nekem nagyon bejön ...
-
hdanesz
őstag
válasz rbalint88 #237081 üzenetére
Köszi a választ! Az Avant Garde valóban nagyon szép és minőségibb hatást kelt.
Van belőle másik változat is, de nekem a full ezüst jobban tetszik.Jó szokásomhoz híven el fogok még tölteni sok-sok időt az órát nézegetve mielőtt megvenném.
Egyetlen dolgot nem értek, hogy miért csak távol-keleti oldalakon találom meg ezt az órát? Ha például képeket keresek...
Mert árulni árulják magyar oldalakon is ill. egyéb országokban. De képek szintjén csak kelet...[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz hdanesz #237092 üzenetére
Magyar oldalon azért nem találsz, mert totál ismeretlen az átlag emberek számára, így rizikós tartani a boltnak, mert könnyen a nyakán marad. Ugyanezért nincsenek készleten színes számlapos órák. Általában a kevésbé kockázatos fekete, fehér ami megy. A márkákban meg nagyjából lefedi (sajnos) az átlagos emberek igényét a Q&Q, Casio, Citizen, DK, Seiko, Orient stb., amikkel tele vannak a boltok.
Másrészt ha nincs magyar márka képviselet, akkor a garancia estén csak szervizbe küldés marad, amit szintén nem szeret sem a vásárló, sem a boltos, mert sokkal több idő.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest