- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz gipsztigris #237648 üzenetére
A Citizen nem zafiros??
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
dzsi23
addikt
Sikeres vétel után mennyi ideig van ott a felirat? 24 óra?
-
-
Nimda
addikt
A szerkezetek között valóban van különbség, látod, nálam is van néhány kocka és egy protrek, mégis eltérően érzékenyek. Volt itt egy lineage is, az is nagyon nehezen szinkronizált. A régi M5610 nekem nem volt meg, az újat is csak a kíváncsiság miatt vettem, de jó tudni, hogy a régi is egy jól eltalált széria.
-
mufi
senior tag
Sziasztok,
Van itt olyan, aki tud ora szamlapot tisztitani, plexit cserelni, foszforozni esetleg?
Illetve, szijakat hol erdemes nezni? Hasitott bor szijak erdekelnek.Koszi elore is.
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
Putyin90
senior tag
Erről az óráról vélemény? Láttam róla videókat, elég nagy krumpli, de ez nem zavar. Ha alapvetően strapa órának kell (meg mondjuk az iránytű funkciója is hasznos lehet néha), akkor megéri a felárat a GW-M5610-1ER-el szemben?
-
zolnagy
őstag
válasz ricsik #237664 üzenetére
Szerintem abban is lehet valami, amit itt már valaki felhozott, hogy a műanyag tok kevésbé árnyékol, és ott könnyebb a szinkronizáció. Esetemben a Lineage acél tokos, az Oceanus is az lesz. Na mindegy, egy hétig tesztelem a Lineaget, aztán, majd ha megjön az Oceanust is.
-
hallador
addikt
válasz Putyin90 #237665 üzenetére
Ez egy komoly munka óra, amit alapvetően kifejezetten Munka órának fejlesztették. Az órát körülvevő speckó burkolat ellenállóbbá teszi mint a hagyományos G-t. Master of G kategóriás Mudman. Jó darab.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Putyin90
senior tag
válasz hallador #237667 üzenetére
Én alapvetően túrázáshoz, kerékpározáshoz használnám, hogy ne az automatákat kelljen ilyen helyekre vinni. Erre mondjuk lehet, hogy az 5610 is megfelelne, de ez a Mudman jobban tetszik + az iránytű funkciója is érdekel. Viszont a Mudman, az jól látom, hogy nem rádiós?
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
A Tutu óránál szokott lenni valamiféle kedvezmény? Hírlevél feliratkozás? Ilyesmi...
üdv,
Dani -
hallador
addikt
-
SOAD19
addikt
válasz lenox #237672 üzenetére
Pár hónappal ezelőtt a japán webshopokat kérdeztem végig a OCW-S100-assal kapcsolatban, hogy nem tudnának-e adni egy kis kedvezményt, hivatkozva a brutális hazai áfára. Ha jól rémlik, csak az egyik helyről érkezett pozitív válasz, de ott is, csak ilyen 4-5k-at adtak volna (azaz, olyan 2-3% kedvezményt). Nem túl empatikus nép, ez a japán.
-
hallador
addikt
-
hallador
addikt
válasz @mriya@ #237676 üzenetére
Ja ja.
"The resin housing is the ideal everyday companion. It is durable, lightweight and relatively insensitive to cold, heat or other external influences."Igen igen meg minden g-shock bírja a - 10/20 fokot, és minden g-shock bírja a magas hőmérsékletet, de emellett pedig könnyű is. Valamint a tokja kifejezetten arra van tervezve, hogy Munka óra legyen.
Abban egyetértünk hogy mindennapi viseletre egy G nem kell, de akkor dobjuk ki a komplett Master of G szériát nem kell, ott az 5600 mindenre is jó. Casioék tévedtek van ilyen.[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
válasz fagyalllo #237680 üzenetére
Nem kerestem semmit. Állítottam valamit amire válaszoltak, reagáltam de nem fogok. Mert jól van az úgy. Inkább csak a kérdésre válaszolok, senkinek nem jó a tisztán látás. Ez ma veszélyes. Sőt lehet jobb lenne ha nem is írnék ide, mert itt is kezd előjönni a kritizálunk mindent, de legalább úgy fogalmazunk, hogy félreérthető legyen, tuti ami biztos. Na azt hiszem sok sikert a topikhoz.
-
KKG
csendes tag
válasz Putyin90 #237665 üzenetére
Nekem pont 5610es meg Mudman van. Hidd el a Mudmannel nem nyulsz melle, es nem is olyan krumpli az aranyaibol fakadoan. Regebbi tipus, talan mar nem is gyartjak par honapja, jol jarsz, ha veszel egyet, nekem napi szinten a kezemen 7 eve.
Az 5610es is nagyon jo, nekem meg kicsit pici is, de szeretem azt is és mint irtam, jol szinkronizal. (Nyugati fekvesu teglahaz, ablaktol 1.5 meterre, Eszaki-Kozephegyseg.)
De a Mudman egy csoda. Iranytujetol azert csodakat ne varj! Mukodik.
Batyamnak van Rangeman is, de annyira nem csipem, lehet azert mert pont inverz kijelzoset vett.[ Szerkesztve ]
-
KKG
csendes tag
válasz #14787072 #237685 üzenetére
Tesomnak is ez van, a keki inverz. O kijelentette, hogy nem vesz tobbe inverzet, bar ezt az orajat szereti. Viszont most hogy 3000 kilometerre vagyok otthonrol egyre tobbet hordja az 5610est. En a MUDMANT hoztam magammal megint Afrikaba.
Putyin90: tenyleg mind a ketto nagyon jo. Nalam (szemelyes preferenciaim) a g-shock: csakis solar es analog, ez mindkettore igaz. A normal kijelzot nagyon ajanlom az 5610nel is, MUDMANnal csak az van.
A MUDMAN fokozotan porallo, az 5610 nagyon konnyu, semmiben nem akadalyoz, szinte eszre se venni, hogy a kezen van.
Barmelyik mellett dontesz, nem banod meg, hasznald egeszseggel. -
zolnagy
őstag
-
Sir Pocok
őstag
Orient-Star - Diver 1964
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Nimda
addikt
válasz mr.perfect #237699 üzenetére
Igen, nekem is vennem kéne egy belépő milcet minimum. Nálam tovább rontja, hogy a falak narancssárgák.
Enyém (telefonos): link
Fagyallloé: link
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest