- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz Mamuska #198899 üzenetére
ahogy consono írja, nem az eladás a lényeg. én nem vagyok benne ebben az egész "órásdiban", visszaolvasgattam pár oldalt, de őszintén szólva arról sincs fogalmam, hogy a külföldi beszerzés alatt mit kell érteni. a márkákról is csak "hallottam".
nem használtra gondoltam, és valami normális forrásból. jó az itthoni bolt, az ilyen amazon kategóriás vagy EU-s "nagy" webshop is, ami ideér 1 hét alatt.
a családtagok egyébként a citizen hasonló árkategóriájú óráit javasolják, az ilyen rádiós önbeállítós típusok között. azok jók?
-
Mamuska
őstag
válasz consono #198900 üzenetére
Akkor nem tudok órát írni, mások segítsenek.
Más.
Nekem van egy Certina DS1 Powermatic 80-as órám ami 210 ezer forint. Alig hordtam mindennel együtt még hazai garis alig múlt 1 éves és 135 ezerbe még senki sem írt rám. Mi lehet a gond? Mennyiért adjam? Szerintem nem kérek érte sokat de a kutya nem keresi. Longines márka alatt soha többet nem veszek órát, tehát középkategória alatt.[ Szerkesztve ]
-
fcbdani
csendes tag
Üdv, ezt a használt, de tökéletes állapotú Luminox F-35 Lightning II órát szeretném eladni, tudtok esetleg segíteni, hogy milyen irányárat jelölhetek meg érte, és hol érdemes hirdetni?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
-
Quartz51
tag
Ezek használati tárgyak, nem képviselnek semmit. Minöség alatt nem tudom mit értesz, teljesen rendben vannak, pontosak, nem fog kiesni az üvegük, leesni a mutatójuk, meg ilyesmik.
Ha olyat szeretnél, ami képvisel valamit, az újban másfél milliótól felfelé. (remélem ebböl lesz vita ) -
-
pulutodurumo
őstag
Azért nem mindegy a gyártó. Hugo Boss, Armani, stb. ne. Seiko, Citizen, Orient, Tissot, Certina, azaz régóta órákkal foglalkozó cégek portékái közt érdemes keresgélni. Hiába sok pénz negyed millió forint, ennyiért nem presztízs, és egyediség jár, hanem jó minőségű sorozatgyártott cucc. Ahogy előttem is írták.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
nagyúr
-
Tin
veterán
válasz pulutodurumo #198913 üzenetére
köszönöm! akkor félreteszem a "nagy nevet", mint szempontot, és a márkásabb típusok közül választunk valamit, ami jól néz ki, azzal biztos nem lehet melléfogni. igen, negyedmillió tényleg sok pénz, és most már azt is tudom, hogy a valódi "értéket képviselő" órák minimum 5x ennyinél indulnak így könnyebb lesz a döntés is.
(#198914) TimeCenter: jaja, köszi, összehasonlításként írtam, hogy nálam itt áll meg a tapasztalat
-
Tin
veterán
válasz Polarstar #198918 üzenetére
igen, értettem... vagyis, hozzá tudom képzelni. de egy nem igazán óramániásnak, nem igazán óramániásoktól, főleg, ha valójában sem ő, sem mi nem élünk "abban" az árkategóriában... szóval, szerintem érted
futottam egy kört, és levontam a tanulságokat. valami csilivili seiko vagy citizen lesz ebben a kategóriában, ami "jól néz ki", esetleg "sokat tud", és mindenki örülni fog
(#198919) fagyalllo: bocs, nem akartam félreérthető lenni. nem arra céloztam, hogy olcsóbban ne lenne jó óra, inkább arra, hogy valószínűleg felesleges azért keresnem valami "nagy" nevet, hogy legyen értéke, hiszen az ebben a kategóriában ugyanúgy tömegtermék. puritánabban megfogalmazva: egy vw passat kategóriájú embernek felesleges egy A6-os fapad audit venni csak a név miatt, kifacsarva a teljes büdzsét. így oké?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Akkor aranytokos Poljot?
Saját szerkezet, saját tervezés, saját kivitelezés.
De érdemes lehet még az Atlantic, Adriatica, Helvécia, és még a Titoni saját szériája is.
Belvárosban van régebbi típusokat kiárusító bolt.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
fagyalllo
őstag
Holland barátunknak ismét van néhány érdekes órája (plusz egy használt, de annál gyorsabb űrhajó): [link]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
rbalint88
addikt
ekkora értékben én nem mernék ajándékba órát adni. vagy nem nagyon van benne az órázásban és nem tudja értékelni/ hova tenni az órát, csak ha elmondod neki, hogy mennyibe került, de akkor meg szívrohamot kap VAGY benne van az órázásban és az igényszintje alatt van az óra. nálatok ugye az első eset áll fenn inkább, így én nem vennék neki ennyire drága órát. ha muszáj órát venni és muszáj ennyi pénzt elverni rá, akkor sem egy ilyen higtech citizent vennék, hanem valami sima hárommutatósat, viszont kicsit exkluzívabb-elegánsabb-odab*szósabb kinézetűt. pár példa: [link], [link], [link], [link], [link], [link]
ugye az nem árt, ha az óra drágának is néz ki, nem csak drága, ebben sajnos a Seiko és Citizen is erősen le van maradva a svájciak mögött. A dizájn apró finomságai miatt kb eddig az összeghatárig a kommersz márkák között egy azonos összegbe kerülő svájci drágábbnak látszik egy azonos árú japánnál... (na ezért most jól meg leszek kövezve ) -
Mamuska
őstag
válasz rbalint88 #198926 üzenetére
Linkelted az órámat, mondjuk nekem sima PW80-as van nem ez a fekete
Nem gondoltam, hogy a 40mm kicsi, meg hogy ennyire nem számít a hazai még közel 1 év garancia.
Melyik amerikai boltban vannak közel féláron Certinák? Jomashop?
Jomashopból azt tudom, hogy Frederique Constant néha fele, harmad áron megvan.
Itthoni boltban FC 540 ezerért van, jomától meg ~200 ezerért volt.
Csak olyanokat is olvastam, hogy ezek a nagyon olcsó amerikai boltok hamisítványokat is árulnak.Elég frankó Seikót vettél.
-
Deskdiver
senior tag
válasz rbalint88 #198926 üzenetére
Milyen jól is hangzik ,hogy “Precidrive”. Precíz hajtás. Kár ,hogy kétszer ugyanazt a pontot nem találja el a mutató. Tőlem aztán Tutenkámon maszkjából is készíthetik a tokot, nálam itt borul a minőségérzet. Ha nem tudják megoldani ezt a problémát akkor ne is fessenek indexeket. Kevésbé lenne szánalmas az összkép COSC ide vagy oda. Más kérdés ha pont az indexek közé üt akkor honnan tudjam ,hogy most fél másodpercet késik vagy siet.
-
rbalint88
addikt
válasz Mamuska #198927 üzenetére
igen, jomashop, ott olcsó a fortis is. 5 órám van/volt jomashopról, mind eredeti volt, bevizsgáltattam őket. (1 citizen, 2 seiko, meg 2 nixon asszonynak, amit nem nézettem meg). btw ez a hamisítványt is árul dolog érdekes módon mindig előkerül olyankor, ha valami nagyon olcsón árul valamit pedig legtöbbször "csak" adóelkerülés van mögötte. ez kb olyan, mintha a 280-ért árult 400ezres iphone-ra azt mondanák, hogy tuti hamisítvány, pedig nem, csak kétszer van megáfázva...
amúgy az skx007 helyett majdnem ilyen certinát hozott ismerős, 110-ből kijött volna akkor (+vám,áfa, ha megfogják) -
s4tch
veterán
Nem követem az egész threadet, csak eszembe jutott, mitől raktam le legutóbb az arcom:
Van belőle pvd tokkal fekete (sérülékeny), illetve tucatnyi másik színverzió. Jó méret, extra pontos működés. Chrono24-en megbízható eladó árul több kivitelt is, képek nélkül a ref.szám segít beazonosítani a konkrét típust. Ez pl. fekete szíj, fehér számlappal.
-
-
-Ben-
veterán
válasz Mamuska #198936 üzenetére
Sanszos, mert az Aquaracer kvarc is hasonló árban van és az a ch24 -en van már 350 alatt is. A gyűjtögetéssel nincs gond, tulajdonképpen a keret megvan rá, csak maga az óra eléggé beszerezhetetlen jelenleg... De nem probléma, mert néhányszor elbizonytalanodtam már a Hydroconquest kapcsán, nem biztos, hogy az kell nekem. Nagyon kevés búvárra tudom azt mondani, hogy kellene. Mostanában a Tudorok sokkal jobban tetszenek, de az meg túl drága, annyit nem adnék óráért. (Igaz, 2 évvel ezelőtt azt mondtam, hogy 120 -at se szívesen..... ). Jobb is, hogy még nem tudtam megvenni a Longines -t, félő, hogy találok egy számomra szebbet és megbánom.
[ Szerkesztve ]
-
KelemenUhr
aktív tag
Végetértek a gyötrődéseim, az alábbi kép és lengyel barátaim biztatása megtette a hatását, végre úton a G.Gerlach Navigator!
Végül amellett, hogy nem sok sansz van egy jó árú használt felbukkanására, felfedeztem, hogy ez a második verzió sokkal jobban is tetszik, mint az első. (jobbos a megrendelt újabb, illetve volt még egy ezek előtti "no date" változat.)
Izgatott vagyok, majd beszámolok!...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
nagyúr
válasz KelemenUhr #198945 üzenetére
Szép kis lüme! Picit tuningolják rajta ahogy látom.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
pulutodurumo
őstag
válasz KelemenUhr #198945 üzenetére
Esetleg egy fekete dátum tárcsán nem gondolkodtál? Jól mutatna.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- EAFC 25
- Milyen routert?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest