- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radesz
csendes tag
válasz pulutodurumo #188246 üzenetére
Köszönöm!
A garancia jegyet megnézem, majd rákeresek a boltra ahol vették. Mivel ez nem egy több 100e Ft-ba kerülő óra, ezért talán kevésbé hamisítják, de sose lehet tudni. Sajnos nem tudom, hogy az eladó hajlandó lesz-e levenni a hátulját, de megkérem rá. Gondoltam, hogy a bajcsyn bemegyünk együtt a seiko szervizbe és ott egyből megmondják ha valami nem stimmel az órával és a garit is meg tudják nézni, hogy rendben van-e. Külsőleg látszik valamiből ha replikát akarnak rám sózni?
köszi,
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz t_a_m_a_s #188257 üzenetére
Garbó(szerű felső, esetleg még sportzakó amihez megy a farmer is) 'azt csá de amúgy tojd le, én is csak viccből írtam jó ez mindennel
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Lev Abalkin #188262 üzenetére
Ez is mp stoppos, kézzel húzható.
Ja, és köszi a többieknek is.
Holnap majd jól beletépünk...
-
titán
válasz yodamastah #188228 üzenetére
Én lecsaptam rá
Hamiltonból a kedvencem a fekete Khaki Field és a Jazzmaster, kihagyhatatlan ajánlat volt
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Lev Abalkin
tag
Feltehetne mindenki egy (nagyítható) csoportképet a jelenlegi kollekciójáról, ízlésesen elrendezve.
-
veterán
Ma voltam megnézni a Thoma-t, élőben is szép, bár képen jobb. Az volt egy kicsit a csalódás, hogy a számlap full matt a képen meg olyan mintha magasfényű lenne. De ami az igazi csalódás volt, hogy 400 000 helyet 1 millió az ára, bár igaz fehéraranyból de ez kicsit sem hatott meg, úgyhogy elég gyorsan kijöttem a boltból.
Ellenben bementem a Seiko boutique-be és beleszerettem egy órába: [SNP104P1]. Szerintem sokat nem fogok rajta gondolkodni. Ráadásul a tudása is parádés.
[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
titán
válasz Lev Abalkin #188268 üzenetére
Mindenki imádja fotózni az óráit, úgyhogy biztosan
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz t_a_m_a_s #188250 üzenetére
Japó Max Bill. Grat.
PET palack kupakjából és parafadugóból csináltam szerkezettartót Vosztokhoz. Vékonyabb gemkapocsból meg tüskét, amivel a rotor csavarjának furatán keresztül, az automatika hídjának levétele nélkül meg tudom támasztani a rugózó mp tengelyt mutató felhelyezéskor. Így már jóval könnyebb a számlap- és mutatócsere.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
pulutodurumo
őstag
Nem ízléses, és egy csomóan le is maradtak, de most ezt tudom prezentálni:
Balról jobbra: Parnis pilóta, J.Springs BEB524, Seiko SSC081P1, Torbollo (kínai Timex másolat), Orient Mako II., Casio MTD-1038 (házibarkács lünettával)
Ez rögtön lámpafény után készült. A J.Springs, Seiko, nagyon, az Orient nem oly' sokáig, de bírja. A többi meg fél óra után csak éppen pislákol.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
apuc
őstag
válasz pulutodurumo #188277 üzenetére
Ha napfény éri napközben, akkor még reggel is leolvasható ez az Orient TV01003B Chronomaster BIG-DATE Classic.
Igaz, "csak egy kvarc"[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
Ma láttam ,hogy elkezdték árulni a "gazdaságos" Damaskot. Mivel gyakran szóba kerül az ár/érték arány meglehet ,hogy ez leveri a koronát a Steinhart Premium kategóriás pilóta óráiról. A megszokottól eltérően a tok nem a Damasko saját acéljából készül hanem a Sinn által is használt HY-100 (U-Boat) acélból. Viszont a Sinn-el ellentétben a felületi keményítés (Tegiment) nem opcionális extra, hanem alap. A többi Damasko ficsör is belekerült. Önolajozó korona, 1000 Gauss-ig antimágneses, UV álló üveg tömítés, Viton korona és hátlap tömítés, Zafír üveg kívül-belül tükröződésmentes bevonattal, Damasko által több pozícióban beszabályzott ETA 2824-2, cserélhető felhúzó tengely cső, 100m wr stb. Azonban egy dologban biztos nem veszi fel a versenyt a Stein premium B-uhr-al. Méretben. (47mm vs 39mm.) Viszont 10 euróval olcsóbb.
-
fagyalllo
őstag
Félreérthetően fogalmaztál, ki kellett volna emelni, hogy nem a fb-on hirdetett órákról akarsz képeket látni, hanem valóban a saját kollekcióról.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Deskdiver
senior tag
válasz fagyalllo #188281 üzenetére
Hamarosan lehet ,hogy megjelennek a szubliminális üzenetek is. Bár ez itt nem gyakori. Entellektuálisan túl megterhelő a kivitelezése.
(#188282) hagel Nekem is. Parancsolj.
[ Szerkesztve ]
-
pikkubee
tag
Valjoux 7750 szerviz árai hogy alakulnak manapság? Jól emlékszem, hogy dzsana visszavonult?
-
RocknRoller
aktív tag
sziasztok
legalább 44mm-es, titán órát szeretnék venni 150-200e között. legalább 100m-ig legyen vízálló és közelre nem jól látó ember lássa rajta a számokat, tehát ne legyen rajta apró bejelölések. stopper legyen rajta.
ezek alapján tudnátok valamit ajánlani? jó lenne, ha svájci kvarc zafír órát ajánlanátok. fémszíjas.
köszi
ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
fagyalllo
őstag
válasz RocknRoller #188285 üzenetére
A stopper és az apró bejelölések ütik egymást. Nézz szét a Citizenek között, sok titán órájuk van.
-
fagyalllo
őstag
válasz RocknRoller #188287 üzenetére
Citizen CA4010, 100 alatt megkapod, van több színben.
-
titán
válasz yodamastah #188267 üzenetére
-
zzz03
őstag
ora uveget (casio g-shock) mivel erdemes takaritani? viz + szemuveg torlo kendo? vagy egyeb trukk/tipp?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest