- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Sziasztok! Kérdés 1:
Valszeg ezért meg fogtok kövezni, de nemrég a haverom párszáz forintnyi összegért ócskapiacról vett két Swatch Skin-t és annyira megtetszettek, hogy úgy döntöttem én is veszek egy ilyent vagy hasonlót, viszont lehetséges, hogy újan. Ami tetszik benne, hogy b*romira flexibilisek és vékonyak, szal valszeg nem valami sérülékenyek, a haverom órái kb. 20 évesek és mégis makulátlanok, az elején amikor mutatta azt hittem újak . No meg szinte nem is érzem a karomon őket, pillekönnyűek, ami szintén előny... és akkor a kérdés: 10k körül van valami ami hasonlóan flexibilis, vízálló és esetleg kvarc is? Topik összefoglaló szerint ugyanis a mechanikusak érzékenyebbek ütődésre, rázkódásra és nekem biciklizni, montizni kéne terepre, szal eső, por, rázkódás bőven éri, ergo nekem teljesen fölösleges lenne egy csillivilli összetettebb mechanikus óra.Kérdés 2:
Haveromnak nagyon tetszenek a Skagen-ek meg a Komono-k, de előbbi felénk drága, a Komono órákat meg nagynak tartja. 15k körül tudnátok ajánlani valami hasonlóan minimál divat (?) órát bőrszíjjal?[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Mercutio_
félisten
válasz jjeahh #188051 üzenetére
1. Hasonló csak sokkal drágábban van.
2. Skagen/Komono alá minőségben nem mennék, 15k körül már a minőségellenőrzés nélküli kínaiak vannak.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
soetigabor
tag
Kaptam a páromtól születésnapomra szíjakat. Mind watchgeckos, az egyik egy mesh szíj (22 mm). Az a problemo, hogy rövidek a tokfülek és nem tudom belepasszítani a vaskos kialakítás miatt a stiftet mind a két lyukba.. Pedig nagyon frankó lenne. (nehezen, de megállt a kompozíció 2 kép kedvéért)
1. Van e bármi módja, hogy mégis rágyógyítsam az órára a szíjat?
2. Ha Mohamed nem megy a hegyhez, milyen órán tudnátok még elképzelni? Persze jó lenne, ha már előre tudnám, hogy rá tudom majd tenni. Nem mostanában terveztem új órát venni, de nem zárkózom el a lehetőségtől. Valami chronora gondoltam, 60k Ft környékén. Van tippetek?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz gipsztigris #188050 üzenetére
még anno linkelted is a szíj forrását és gyorsan rendeltem egyet. de csak mostanában szántam rá magam a cserére.
-
jjeahh
nagyúr
válasz Mercutio_ #188052 üzenetére
Második kérdéshez... esetleg az olcsóbb Timexek ajánlottak? Nekem régen valaki itt ajánlott volt egyet, de végül nem vettem meg.
fagyalllo: Ez érdekesnek tűnik, elfogadnám, de a Swatch Skin szimpibb. Azért kösz
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
tibee77
őstag
Köszönöm a välaszokat, meglätjuk akkor lehet ätugrom valamikor Györbe, nincs kedvem hosszu levelezesbe kezdeni steinhartekkal.
Nekton:Nem tepte le a kezemröl az orät, pedig az volt a legközelebb a gephez, miközbe asszony läbät fogtam ami kilogott a gepböl, hogy picit lenyugodjon mert be volt tojva.Ellenben az övemet azt ugy huzta magähoz a gep mint az ällat, eleg hülyen nezett ki. xD Egyebkent ja lehet, hogy mri, itt mrt-nek mondjäk.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
fagyalllo
őstag
válasz soetigabor #188054 üzenetére
A szíj közepéből büntetlenül ki lehet szedni némi anyagot és akkor közelebb kerülhet a tokhoz.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz Mercutio_ #188062 üzenetére
Kár... bár ha jól áll neki, mint a Leica M szériának, akkor nem gáz..
[ Szerkesztve ]
-
gyuszmó
őstag
Tetszik a casio pro trek, G-shock széria, csak kicsit bumszlik számomra. Más gyártónak hasonló árban 100.000 alatt kicsivel vannak hasonló modelljei, ami kisebb méretű outdoor stílusban pl. ? köszi
"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
törölt tag
Talán a Suunto Core.
-
gyuszmó
őstag
-
Nekton
aktív tag
válasz tibee77 #188059 üzenetére
Valószínűleg vsak a csavar, vagy valami kis tengely volt a csaton vasból. Egyszer voltam MRI vizsgálaton. A gép elején nagyobb repedés. Kérdeztem mi ez? Egy nővérke ugyanúgy, mint te, bement egy kisgyerekkel. A zsebében olló volt. Amikor bekapcsolták a gépet, az olló kitépte a ruhát és berepült a gépbe megtörve azt.
-
fagyalllo
őstag
válasz squir #188072 üzenetére
Szerintem is! Ez és a Mohawk volt a legnépszerűtlenebb búvár a mostaniak közül, pedig mindkettő felülmúlja a teknőcöt, monstert, szamurájt.
Közben elkészült a Merkur 6105, felkerültek a hirdetésbe képek a kész órákról, az előrendelés lezárult, az árat már felemelték a még mindig nagyok kedvező 179$-ra.
-
titán
Szerintem korrekt darab (EFR-558DB-1AVUEF), persze hogy nagy.
-
fagyalllo
őstag
válasz gipsztigris #188080 üzenetére
Legszebb órádról a legjobb fotó, ez nagyon tetszik!
-
p0lip
tag
válasz Lauda #188075 üzenetére
Nézőpont kérdése, ami egy 17-18-as csuklóra nagy, az egy 21-es, pláne 23.5-re éppen jó vagy akár kicsi is lehet.
Így nyilván a másik végéről nézem és örülök, hogy van olyan gyártó, amelyik elég nagy méretet készít.
Sajnos a legtöbb nívós óra amúgy is picike, nem csak a tok, szíjhossz és szíjszélesség tekintetében is. -
nesd
csendes tag
Üdv!
Dutyfreeislands-en szeretnék venni egy órát. Van esetleg valakinek bármilyen kuponkódja hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz gyuszmó #188089 üzenetére
Szép darab, gratulálok hozzá!
Én meg nosztalgiáztam egy kicsit. Fiamtól elkértem a Sea Kinget és feltettem rá Apám derékszíjából készült szíjat (by M1ó) ......és marhára jól éreztem magam egész nap!
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gyuszmó
őstag
-
nagyúr
Még csak hétfő van, de jól indult a felhozatal.
Gratula mindenkinek!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
TaylorPro
addikt
-
gyuszmó
őstag
Annyira okos kis cucc, hogy az automatikus háttérvilagitas ami kezfelemeleskor kapcsol be, nem működik erős fényben. Még erre is van szenzor benne.Amikor pedig a kvarc reszen releváns információt ír a mutatókat kinyitja mint az ollót, hogy ne takarjon semmit. Nagyon komplex óra attól félek, hogy előbb el is romlik talán emiatt. Van tapasztalat ilyen jellegű órával, hogy sok éve hibátlanul megy vagy számítsak rá, hogy a 2 év garancia után meglepi lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest